Norsk
Blog
Det renner i strie strømmer...!

Det renner i strie strømmer...!

Skrevet av Bernt Erik den 29 juli 2008 klokken 14:05

Det er varmt, forferdelig, kvelende varmt. Jeg gløtter opp på temperaturmåleren og konstaterer at den har krøpet over 36 grader. Jeg koker, det renner svette i strie strømmer av meg og ned på gulvet. Hmmm! Skal jeg hente en håndduk? Vurderer lenge før jeg så vidt klarer å reise meg opp fra den plastbelagte gamle kontorstolen min mens det sier slurp når jeg reiser meg opp. Gamereactor-skjorta mi er våt og jeg nærmest stabler meg bortover ganggulvet, stuegulvet og tilslutt kommer meg inn på badet. I det øverste skapet finner jeg en håndduk, tørker meg og går til kjøkkenet.

Det hadde vært godt med en stor flaske vann nå og går bort til vannkranen som jeg setter på mens flasken fylles med edle dråper. Guud hvor godt det skal bli med kaldt vann. kjenner vannet renner nedover halsen og ned til en overopphetet mage. Alt sammen kjøles ned for et øyeblikk. Herlig. Så må jeg tilbake til mitt glovarme kontor hvor den eneste trekken kommer fra en meget varm prosessor-vifte som kjemper tappert i tropevarmen. Jeg strekker meg opp å gir temperaturmåleren et blikk igjen - den viser 37 grader nå og jeg kan ikke fatte hva jeg skal gjøre for å få det kjøligere.

Jeg røsker av meg Gamereactor-skjorta i håp om at kroppen får det litt svalere, men den gang ei. Det er så varmt at jeg nå tvinger meg selv til å hente noen isbiter fra fryseren som jeg legger i en pose. Posen legger jeg bak på ryggen men jeg kjenner de kjølige isbitene jobber på spreng med å få meg avkjølt. Godt var det og endelig kan jeg få ringt noen kunder til. Jeg sitter med headsett med skikkelige klokker og skal innrømme at til og med disse varmer noe grufullt akkurat nå. Jeg tenker på at vi i dag skal dra til stranden for å bade. Det herlige vannet frister utrolig mye. Jeg har mest lyst til å slippe alt jeg har i hendene, pakke badedyrene våre og kjøre til stranden. Dessverre går nok ikke det nå. Det er snart deadline og jeg har fortsatt en del materiale som skal inn i bladet som jeg ikke har mottatt ennå. Dette må jeg ha klart til bladet går i trykken om ikke mange dagene.

Nei, jeg skal nok klare meg de to timene som gjenstår før jeg tar fri fra dette varme kontoret som akkurat nå hadde passet som badsstue... Jeg drømmer meg til stranden i hver eneste tanke og gleder meg som et lite barn til jeg kan dra sammen med familien min.

På langtidsvarslet er det meldt fint vær, men litt kjøigere fra torsdag av. Det blir godt og kanskje kan jeg også få spilt noe på PC-en min som går varm hele tiden. Det er bedre å la PC-en hvile seg i denne sommervarmen og klage kan jeg ikke, for i sommer har det ikke vært så altfor mye fint vær og da er det kanskje dumt å klage... eller hva!?

Hva med dere? Har dere også tropevarme og hva gjør dere for å avkjøle kroppen og sinnet?

HQ