Norsk
Blog
Avkjølende slikkerier!

Avkjølende slikkerier!

Skrevet av Bernt Erik den 31 juli 2008 klokken 10:46

Om sommeren konsumeres det enorme mengder avkjølende slikkerier og familien min er ikke noe unntak. Spesielt når temperaturstokken kryper opp i mot uante høyder og presser oss ut i shorts og t-shirts. Stranden hyler etter oss og vi svetter som bare det. Hva er vel ikke mer naturlig da enn med en avkjølende is. Is er noe vi spiser litt av og er været fint og solen varmer, ja så spiser familien min en is.

Vi har mange favoritter og Diplomis har mange gode iser. Men er det en ting familien min vet å sette pris på, så er det isbilen som kommer hver fjortende dag om sommeren og hver måned om vinteren. Da handles det store pakker med is som vi kan ha liggende i frysen når varmen tar overhånd.

Jeg for min del har mine favoritter og akkurat nå er det spesielt Skvisis som står på menyen om jeg skal avkjøle meg. På bildet nedenfor ser dere den isen jeg spiser mest av for tiden og spesielt champagneisen er meget god. Barna liker Sandwich Jordbær og madammen er liker Skvisis Coca Cola. Så når isbilen kommer med sin vante "Norge Rundt"- truddelutt, så stiller vi oss klar til å treffe den alltid hyggelige isselgeren.

Hva med dere? Spiser dere is og i så fall hvilken er deres favoritt. Kjøper dere is på butikken eller venter dere også på at isbilen skal dukke opp?

Mer info om den Norske Isbilen finner dere her; www.isbilen.no

HQ