Norsk
Blog
På Elkjøp skjer det ... igjen!

På Elkjøp skjer det ... igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 1 august 2008 klokken 11:37

Vi ligger ikke på latsiden og nok en gang kler vi oss opp i Gamereactors farger og valfarter til Elkjøp Stormarked på Steinkjer. Denne gangen er vi i storform og kommer til å underholde dere gamere med en masse spillturneringer og konkurranser hvor det går an å vinne litt av hvert av fete spilleffekter m.m.

Av spill vi skal kjøre turneringer i er; Project Gotham Racing 4, Super Smash Bros Brawl, FIFA 08, Beijing 2008 samt et hemmelig spill. Med disse spillene vil det bli en god mulighet for deg å vise hva du er god i og sjansen til å stikke av med våre fete premier.

Hvorfor Steinkjer? Jo, på grunn av at jeg bor på Snåsa og at det er kun 12 mil tur-retur. Det vil nok også bli noen arrangementer i Trondheim i løpet av året også, men når og hvor kan jeg ikke si noe om nå. Vår moderatorsjef i Gamereactor vil være med samt Raymond, Kristoffer aka Lokes og meg selv da. Vi starter det hele klokken 11:00 og kommer til å holde kjøret frem til ca. kl. 16:00. Da skal vi ha kåret en rekke vinnere som har fått hver sin premie.

Så vil mange sikkert spørre seg, hvilken dag er det snakk om? Torsdag den 7. august. Det er nemlig den andre dagen av Steinkjermartnan og det forventes titusener av mennesker i byen den dagen. Jeg gleder meg stort og skal gjøre hva jeg kan for å reklamere stort for Gamereactor og for de spillene vi kjører. Håper selvfølgelig også på flere lesere av bladet samt nye forumbrukere.

Gamereactor og Elkjøp Stormarked Steinkjer ønsker alle hjertelig velkommen til en spilldag uten sidestykke. Vi starter kl. 11:00 og gir oss kl. 16:00. Spill det skal konkurreres i er; Project Gotham Racing 4, Super Smash Bros Brawl, Fifa 08, Beijing 2008 og et hemmelig spill.

Adressen er;
Elkjøp Stormarked
Verksv. 1 A
7725 Steinkjer
74 27 22 66

Kommer du? Håper det, for dette blir moro og vil du møte oss, ja så er det bare å ta turen innom Elkjøp Stormarked Vi skal gjøre hva vi kan for at du skal få det så trivelig som mulig!

Nedenfor ser du et kart over hvor Elkjøp Stormarked befinner seg - tatt fra Gulesider.no

HQ