Norsk
Blog
Annerledes LAN-party på gang - del 1

Annerledes LAN-party på gang - del 1

Skrevet av Bernt Erik den 2 august 2008 klokken 00:39

I går kveld møttes jeg, Kent Are aka Kengro, Richard og Raymond for å snakke om et LAN-party vi prøver å få igang til høstferien. Å arrangere et LAN-party er da en smalsak tenker noen, men for å arrestere de som tenker slik, så er det veldig mye planlegging som skal til for å få til et suksessfullt LAN-party. De første spadetakene er som oftest veldig spennende og når vi har begynt å grave, finner vi flere og flere ingredienser som vi vil ta med.

Vi snakker om et LAN-party litt utenom det vanlige. Vi snakker om er LAN-party som ikke bare inneholder spilling, men masse annet som vil få folk til å kose seg godt, kanskje til og med gapskratte av latter mens magemusklene vrir seg av nåde.

Vi har lenge hatt planer på å få til en LAN-party i høstferien og snakket litt løst og fast om det. Først i går tok vi de første spadetakene til noe som kan føre oss til noe stort. Ikke bare har jeg klart å skaffe noen viktige samarbeidspartnere, men jeg har også klart å skaffe en ganske så seriøs gjeng til å være med på dette showet.

I går fikk vi spikret en del av crewet og Kengro blir den som svinger pisken som leder av LAN-partyet (kommer med navn senere)slik han gjør som moderator her på Gamereactor-sia! Så blir jeg Administrerende leder, Richard blir kasserer og tar seg av kjøkkendelen mens Raymond samt noen til skal ha ansvar over nettverk. I tillegg skal jeg spørre noen flere til andre operative poster som vi må ha med. Blant annet til turneringer, rydding samt vakthold m.m.

Det er litt av et puslespill som skal legges og få til å passe perfekt. Richard har fått i oppgave å lage logoen vår som blir nokså spesiell og vi i gjengen gleder oss stort til å se den (han er en flink tegner). Dette vil bli vårt kjennemerke for LAN-partyet som jeg tror vil vokse ganske mye såfremt vi overlever det i høstferien. Vi planlegger også et annet party i vinterferien neste år som også blir veldig annerledes enn det mange er vant med, men det kommer jeg ikke innpå nå.

Jeg er veldig spent på hvordan det vil gå i tiden fremover og jeg vet at vi har noe stort på gang som vil komme på mange en munn i året som kommer. Spesielt med tanke på alt som vil skje på LAN-partyet utenom spillingen og compoer selvsagt. Navnet på LAN-et kommer jeg som sagt tilbake til samt flere deler i bloggen min. Jeg vil gjerne dele om våre erfaringer med tanke på dette LAN-et slik at dere får se at å arrangere ikke er gjort på kort tid. Jeg kommer til å søke Snåsa Kommune, samt Indre Namdal om støtte til prosjektet vårt som ikke bare vil dreie seg om LAN-partyer, men også andre arrangementer under samme paraplyen vi nå jobber med.

Trønderbataljonen som er mine venner skal få en spesiell plass på LAN-et hvor det vil bli rikelig med muligheter å spille mot de og kanskje vinne noen fete premier om noen slår gjengen. Mer om det kommer jeg også tilbake til og <TB> vil få gå gratis inn på LAN-et.

Men nå er det snart leggetid. Mye å gjøre i morgen. I tiden fremover vil jeg fortsette med min blogg som bare kommer nærmere og nærmere et stort og annerledes LAN-party som jeg håper blir en suksess. Tilslutt vil jeg bare si at det første LAN-et vil foregå her på Snåsa og målet vårt er å komme inn med LAN-et til Trondheim. Men vi har en lang vei å gå før vi er der, men jeg skal i alle fall gjøre mitt beste slik at vi når målet som vi har satt opp.

Hvis det er noen som bor i nærheten og som synes dette høres interessant ut, meld deg på i kommentarfeltet og jeg tar kontakt med deg i en PM! Det kommer til å bli en del møter og kanskje får vi med oss noen andre med stor erfaring til å arrangere LAN-partyer. Jo flere vi er, jo bedre!

Stay tuned for more...!

PS! Bildet nedenfor er fra en LAN-party "over there"!

HQ