Norsk
Blog
ITCH - fet musikk som gir meg frysninger

ITCH - fet musikk som gir meg frysninger

Skrevet av Bernt Erik den 11 august 2008 klokken 11:51

Jeg er stolt, meget stolt og nå tenker jeg spesielt på kompisen min Jan Marius (som kaller seg jamaso i Trønderbataljonen). Han har lenge vært veldig musikkalsk og når han ikke har møtt opp på vt-serveren, har han vært på øvelse sammen med gruppa si. Som dere sikkert vet, har jeg vært DJ og med det liker jeg all slags musikk. Alt fra opera, klassisk, hip hop til rock/metal og trash. Selvsagt spiller jeg musikken etter hvilket humør jeg er i. Til og med fløtepus-musikk kan jeg høre på om humøret er der.

Men tilbake til kompisen min Jan Marius som er en del av bandet ITCH. De er en rock/metal gruppe som har trent sammen i lang tid nå, men som endelig har tatt steget inn i et studio. Det er kompisen deres Yngvar Mehus i Gutterommet studios som har gjort dette mulig og nå sitter jeg på facebook og hører hva de har fått til.

Skal ærlig innrømme at frysningene har tatt overhånd en rekke ganger og har vært nær med å kle på meg bobledressen. Makan til fet musikk. Jeg er mektig imponert og kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg på vegne av Jan Marius og gjengen i gruppa ITCH.

Jeg vet ikke om dere får til å høre musikken, men jeg sitter som sagt på facebook-siden og hører nå og frister dette deg også, så klikk deg inn på denne linken;

We all got the Itch.. EP.

Nedenfor ser dere logoen til gruppa og på trommer ser dere Jan Marius...

HQ