Norsk
Blog
BondeLANd - et annerledes LAN - del 3!

BondeLANd - et annerledes LAN - del 3!

Skrevet av Bernt Erik den 12 august 2008 klokken 12:07

På søndags kveld hadde vi et nytt styremøte og vi valgte styret for det kommende LAN-partyet som skal arrangeres i høstferien. Dette kommer definitivt til å bli et annerledes LAN-party veldig ulikt det som før er blitt arrangert. Ikke bare har vi klart å samle sammen en seriøs gjeng, men vi har fått stablet på føttene et godt styre som jeg tror vil være med å bidra til mange arrangement i fremtiden.

Her er styret i sin helhet;

* Kent Are Grongstad (Kengro) - Styreleder og piskesvinger
* Bernt Erik Sandnes - Administrativ leder
* Joachim Lunde - Nettside/administrative oppgaver.
* Richard Christoffersen - Øknomiansvarlig/innkjøp
* Raymond G. Pedersen - Nettverksleder
* Hågen Pettersen Hanem - Nettverk
* Jonas Seem - Turneringsleder
* Jørgen Sandnes - Turnering
* Kristoffer Røset - Konsolleder
* Petter Myran Brønstad - Sikkerhetsleder
* Pål Walskrå - Teknisk leder
* Andreas Østvik - Teknisk
* Mariann Grongstad - Kjøkkenleder
* Camilla Gruer - Kjøkken
* Humoristen Lars Petter Holseng - Radio sammen med Kent Are.

I tillegg har flere andre muligheten til å hjelpe oss, men disse kommer jeg tilbake til senere.

Vi var til sammen ti stykker som var på det siste møtet og diskusjonene gikk heftig mens knotten og myggen fikk det ene herremåltidet etter det andre. I tillegg blåste det lett fra en nordlig retning som gjorde det hele til en kjølig opplevelse for enkelte av oss.

Det vil være plass til 150 personer samt en rekke konsoller. Det vil bli store muligheter for de som ønsker å ta med seg konsollen sin og det vil bli kjørt en rekke konsoll-compoer.

Hva vil gjøre LAN-et så spesielt i forhold til andre LAN? Jo nå skal du høre. For det første vil vi kjøre en rekke spesielle compoer som ingen andre har gjort før oss. For det andre vil vi ha en fet retro-del i arrangementet hvor vi også vil kjøre compoer. For det tredje vil vi holde et skikkelig liv både fra scene og omegn. Dette vil Kent Are (kengro) & co sørge for. I løpet av møtet kom den ene underholdende forslaget etter det andre frem og jeg gleder meg som et lite barn til å flette dette sammen til årets BondeLANd.

Nå lurer sikkert veldig mange på når dette skjer og for de av dere som nå blir fristet mer og mer, så skal du allerede nå merke av datoene 6. oktober til og med 10. Oktober på kalenderen din. Vi åpner dørene kl. 15:00 på mandags morgen og holder kjøret gående til og med fredag kl. 12:00. I gjennom den tiden vil du ha fått prøvd en rekke konkurranser, spilt en masse mot andre samt blitt underholdt av Kent Are med vår egen webradio. Ja du leste riktig! Vi satser stort på vår egen webradio som vil sende massivt fra tidlig om kvelden og utover de sene nattetimer. Denne radioen vil sende musikk, kjøre konkurranser samt en masse andre fete ting og det vil faktisk bli muligheter for de som hører på å være med på konkurranser og vinne fete premier. Radiokanalen vår har vi valgt å kalle "Radio Nowhere" og jeg gleder meg som et lite barn til å få den opp på føttene under "showet" vårt.

I løpet av møtet fikk vi også diskutert hvem vi skulle få tak på som sponsorer og her har vi mange å ta tak i. Jeg håper på at Sparebank 1, Snåsa Kommune, Indre Namdal Regionråd, MOT, Nord-Trøndelag Elverk, Elkjøp, Marios Musikk, Datakjeden, Massemedia, Xgame m.fl. sponser oss. For som dere vet, koster det en god del å arrangere LAN-party både med utstyr og leie av ting og tang samt at vi bruker en masse tid til planlegging. I disse tider blir det mindre Battlefield 2142-spilling og mer tid til BondeLANd. Utfordrende er det i alle fall og jeg vet at det vil komme en masse fra omegn samt fra andre kanter av vårt langstrakte land. Det kommer deltakere til BondeLANd fra Bardu i Nord til muligens Skien i sør og det er moro å se at så langveis farende er interessert i LAN-et vårt.

Nå skal jeg ikke messe noe mer og nedenfor kan dere se noen av gjengen i styret. I min neste blogg vil dere få høre hvordan vår organisasjon er bygd opp med en egen paraplyorganisasjon som vil gjøre mange andre aktiviteter enn LAN, men nok om det nå.

Ønsker du å lese de andre LAN-bloggene mine, så finner du de her;

Et annerledes LAN-party - Del 1

Et annerledes LAN-party - Del 2

PS! Bergsala/Nintendo har sendt oss de første premiene og her var det en egen Nintendo Wii bag/sekk, fete Wii-luer, Wii Fit t-skjorter, Mario Kart t-skjorter samt en masse annet snacks. Tusen hjertelig takk til Bergsala/Nintendo for premiene.

HQ