Norsk
Blog
Ny spennende tid i møte!

Ny spennende tid i møte!

Skrevet av Bernt Erik den 13 august 2008 klokken 16:31

Tenk, nå er sommeren over og høsten er på full fart innover vårt langstrakte land. I mine øyne er 1. september den første høstdagen og at vi fortsatt er på sensommeren. Men med dette i tankene, så smaker jeg litt på den sommeren som har gått og hva som har skjedd.

I og med at Malin er såpass liten, så har vi ikke turt å dratt på ferie og heller basert det hele på besøk av venner og kjente samt små turer hist og her. I tillegg har vi hatt det moro med både fisking, bading og bærplukking til stor glede for hele familien.

Neste år skal vi satse på å komme oss på en lengre ferietur og da bærer det kanskje til Östersund - tradisjon tro. Der finner vi en rekke severdigheter som hele familien kan være med på.

Ellers har vi kjøpt oss en "ny" gammel bil og vi har fått spilt en masse spill sammen både på Wii-en, PS2-en, Xbox 360-en og DS-en. Vi har bosktavelig talt vært det gaming family og hatt det utrolig moro med både Mario Kart og Super Smash Bros Bawl, Beijing 2008, Kung Fu Panda, Lego Indiana Jones m.fl.

Høsten bringer med seg mye spill og mange utfordringer. Spesielt tenker jeg på det kommende BondeLANd-partyet jeg og de andre i styret jobber med. I tillegg til en rekke andre arrangement som jeg gleder meg til å kjøre for dere lesere.

Hva med deg - har sommeren vært slikt du hadde ønsket og hva gjorde du? Fikk du spilt noe og hva slags spill fenget deg i sommervarmen`? Har du noen planer til høsten og er det spill som du har siklet etter lenge som du ønsker å få tak i?

Nedenfor ser dere et bilde av meg og barna på vill fart på en karusell som madammen tok på Steinkjermartnan!

HQ