Norsk
Blog
Førsteinntrykk av det 62. GR-magasinet!

Førsteinntrykk av det 62. GR-magasinet!

Skrevet av Bernt Erik den 15 august 2008 klokken 10:56

I dag måtte det skje, tenkte jeg da jeg stod opp etter at barna hadde ropt meg ned fra min dypeste søvn. Klokken var så vidt passert 8 og jeg måtte gjøre meg klar til jobb. Hev innpå et par skiver med ost og drakk en kopp med melk, nå skulle dagen bli dagen der jeg solgte en masse annonser og skaffet Gamereactor noen innbringende kroner - tenkte jeg da jeg slo på PC-en.

Da klokken hadde passert ni, hørte jeg det banket på ytterdøren. Der stod postdama med tre bunker rykende ferske Gamereactor-magasiner. Ahh! Herlig tenkte jeg og åpnet forsiktig den ene pakningen. Jon Cato og Carl Thomas er kongene mine nå (for ikke å glemme Morten og Claus i Danmark samt resten av gjengen i GR). Nå skulle jeg nyte noen minutter med denne ferske august-utgaven av Gamereactor-magasinet. Hver gang starter jeg med å lese Jon Catos sin ferske innledning og med det vet jeg stort sett hva jeg har i vente. Skumleser den første siden og gleder meg stort til et par artikler, beta-testene og ikke minst omtalene samt kjøpeguiden. Endelig er kjøpeguiden vår tilbake etter å ha vært borte en god stund.

Glad og lykkelig er jeg over å se at min første annonse - nemlig annonsen over X-Files finnes på side tre. Dette blir nok mine kunder fornøyde med. Community-siden blir bestandig lest igjennom grundig og det er søren imponerende å se hvor flinke dere brukere/lesere er til å skrive. Legger merke til at Ikki-Kun er månedens bruker og det er i mine øyne ærlig fortjent. Så leser jeg fort igjennom temponyhetene og stresser meg videre til beta-test siden. Denne måneden var det mange fete spill og spesielt artikkelen om Pure, Wario Land, StarCraft II og ikke minst Diablo III blir lest grundig. Godt skrevet og jeg sikler litt mens jeg blar meg videre til artikkelen om Skate 2. Carl Thomas skriver som vanlig meget bra og det blir ikke noe mindre sikkel i munnen etter denne artikkelen. Skate stjal mitt hjerte til denne sjangeren og ga bort spillgnisten min til Tony Hawk. For med skate fikk vi en aldri så liten revolusjon innen denne sjangeren. Meget innbydende omgivelser i Skate 2 og jeg ser frem til at spillet lanseres i slutten av året. Videre så det ut til at Kim hadde kost seg godt i Paris og med Blizzard som vertskap. Artikkelen til Carl Thomas om "lisensens tidsalder" var meget godt skrevet og en tankevekker for oss gamere.

Så over til hoveddelen som jeg alltid gleder meg til - nemlig anmeldelsene. Det ante meg at Soul Calibur IV skulle få så høy karakter. Etter mang en presentasjon av spillet samt superlekre skjermiser, trailere og artikler, ja så skulle det bare mangle at ikke spillet fikk en høy karakter. Fett, fett, fett er alt jeg har å si. En annen omtale som jeg hadde lest tidligere var om Beijing 2008. "I mine" øyne er spillet fett og jeg vet ikke hvor mange timer jeg har sittet med Beijing 2008 og fått den ene vannblemmen etter den andre i kampen om rekordene. Jeg elsker gameplayet selv om det til tider kan være enormt frustrerende og ikke komme på pallen grunnet min litt dårlige fysikk i fingrene og hendene. Alone in the Dark har jeg nå spilt en god del på PC og er enig i mye av det Jon Cato mener om spillet selv om karakteren kanskje var litt streng "i mine" øyne. Selv ville jeg nok ha gitt spillet en svak syver muligens sterk sekser. For rævva var ikke spillet, men ikke noe å rope høyt hurra for heller.

Etter å ha gransket så vidt igjennom kjøpeguiden, satt jeg igjen med et lite smil om munnen over nok et godt magasin. Godt jobbet Gamereactor og takk til dere lesere som omfavner bladet. Vi i Gamereactor er takknemlige - ingen tvil om det!

Hva synes du om august-utgaven av bladet? Falt det i smak og hva synes du var best? Var det noe du savnet i bladet eller var det perfekt på alle måter?

HQ