Norsk
Blog
BondeLANd - den grafiske designeren!

BondeLANd - den grafiske designeren!

Skrevet av Bernt Erik den 19 august 2008 klokken 15:06

Det går fremover for oss i BondeLANd og jeg har fått sendt ut mange mailer til kunder og sponsorer og tilbakemeldingene jeg har fått har vært veldig positive. Den største utfordringen var å skaffe skikkelig nett og Nord-Trøndelag Elverk (NTE) var veldig interesserte. Vi skal ha et møte hvor vi blant annet skal diskutere egen spillserver som vi styrer samt at vi i tillegg får 100Mbit linje til LAN-et vårt i høstferien (6. - 10. oktober).

I går var jeg, Kent Are (Kengro) og Hågen i Snåsningen for intervju og her fikk vi fortalt litt av hvert hva målet vårt for et slikt arrangement er, samt hva vi satser på med BondeLANd og Wonderland. Intervjuet gikk veldig bra og utenfor lokalet til Snåsningen ble det tatt bilder. De bildene gleder jeg meg til å se, for Hågen fikk gjennomgå bitte litt der...

Ellers har vi fått klarsignal fra Stabburet om at de sponser oss 50 Grandiosaer til LAN-et og det er vi selvfølgelig kjempetakknemlig for. I tillegg er Politiet villig til å bli en støttespiller samt at Snåsningen også blir med i den gruppen. Ellers har vi ikke fått noen penger ennå, men venter fortsatt på svar i fra Snåsa Kommune, Indre Namdal Regionråd, Sparebank 1 m.fl. Håper på svar innen kort tid i og med at vi må begynne å kjøpe inn utstyr til LAN-et.

I morgen skal vi ha et nytt møte og da skal vi diskutere litt av det økonomiske aspektet.

Nedenfor kan dere se vår designer - Joacim Lunde og han er i full gang med både nettside, logoer og plakater. Vi gleder oss til å se resultatet!

HQ