Norsk
Blog
BondeLANd - Jenter får halv pris!

BondeLANd - Jenter får halv pris!

Skrevet av Bernt Erik den 21 august 2008 klokken 12:18

Jepp, styret har bestemt at jenter får delta på det kommende BondeLANd til halv pris. Det vil si det koster kun 200 kroner for å være med på vårt meget annerledes LAN i høstferien 6. til 10. oktober. For slike event er jo veldig mannsdominerte og nettopp dette tenkte vi i styret på å gjøre noe med og legge til rette for at jenter også blir mer fristet til å være med.

Ikke bare er prisen bedre for jentene, men vi vil også kjøre egne konkurranser for jentene hvor guttene må holde seg langt unna. Her vil det selvsagt bli snakk om masse fete premier og det håper vi nå i styret vil trekke flere av det motsatte kjønn til arrangementet. Det blir jo også mer liv og røre med jenter i salen og dette skaper en god stemning blant guttene.

Ellers har jeg fått tilslag på flere premier og denne gangen har vi fått fem DVD-er med den spennende filmen Doomsday samt t-skjorter. I tillegg sender Scanbox oss fem universal mobilladere med fire innganger i boksen. Passer perfekt til festivalbruk i følge Scanbox.

Creative er heller ikke snauere og de vil sponse oss med tre stk. webkameraer slik at vi kan filme det som skjer i salen, webradioen og på scenen. I tillegg skulle de se på hvilke premier de kunne sende oss. Hva disse premiene blir vet vi ikke, men har stor tro på at de vil bli fete.

For et par dager siden var jeg innom www.gpsbutikken.no som har sin nettbutikk her på Snåsa og spurte om de var interesserte i å sponse oss f.eks. en GPS og de var veldig interesserte. For å vinne dette produktet har vi i styret diskutert å kjøre en litt spesiell konkurranse som vil bli informert om på LAN-et.

Har også snakket med www.datakjeden.no
og de var villige til å låne oss teknisk utstyr til LAN, noe som vi er kjempetakknemlig for.

I dag skal jeg snakke med Nord-Trøndelag Elverk. Det er kanskje snakk om vi får oss en egen spillserver som vi i BondeLANd tar kontrollen over og styrer. Her vil vi legge opp populære spill hvor alle som ønsker kan spille på.

Har noen av dere hørt om Marios Musikk AS eller Sound 1? De er spesiallister på lyd og musikk og her håper vi på støtte til webradioen vår hvor de selvsagt blir en del av støttespillerne våre igjennom våre kommende arrangement.

Vi har også søkt både Snåsa kommune, Sparebank 1 og Indre Namdal Regionråd for penger og håper på å få tilslag så fort som mulig.

På onsdag kom den siste utgaven av lokalavisen Snåsningen ut og her fikk vi presentert opplegget vårt slik vi ønsket det og takker spesielt Tore Viem for reportasjen vi fikk der.

Nedenfor ser dere bildet av oss som var i Snåsningen. I midten ser dere Hågen og til høyre ser dere Kent Are aka Kengro! Beklager litt dårlig scanning...

PS! Her er flere BondeLANd-blogger;

BondeLANd - den grafiske designeren!

BondeLANd - et annerledes LAN - del 3!

Et annerledes LAN-party på gang - del 2

Annerledes LAN-party på gang - del 1

HQ