Norsk
Blog
BondeLANd - med ButtKicker...!

BondeLANd - med ButtKicker...!

Skrevet av Bernt Erik den 22 august 2008 klokken 13:49

Kveldene går mye godt til å sende mailer til mine kontakter og kunder med tanke på sponsorer. .For å få på føttene et LAN som alle vil komme på, er det nødvendig med premier som (ButtKicker) bokstavelig talt. Derfor har jeg brukt en del kvelder på å sende tonnevis med mailer for nettopp å få tak i dette. Selvsagt blir det pengepremier i de største compoene, men vi kommer til å kicke ut noen ganske så fete premier på de andre compoene også samt noe veldig useriøse compoer.

Expert har sendt meg en melding om at de sponser oss noen fete Brødreduellen bilbaner hvor vi blant annet kårer den beste bilbanespesialisten og som kan stikke av med en slik bane.

Komplett har sagt at de blant annet sponser oss et produkt som ikke bare er fett, men navnet får de fleste til å dra på smilebåndet. Har dere hørt om ButtKicker? Ikke? Jeg lo meg skakk i hjel da jeg for første gangen hørte om navnet. Hvis du vil vite mer om produktet, så kan du lese mer om det her på Komplett sine nettsider.

Ellers jobber jeg med mange andre fete premier og får jeg gjennomslag for alle, kan jeg love dere noe helt spesielt. I tillegg til dette kommer vi til å kjøre mange spesielle compoer som kommer til å rive godt i fletta di (bokstavelig talt).

Nedenfor ser dere bilder av premiene vi fikk fra Scanbox på filmen Doomsday, Brødreduellen og ButtKicker-en som vi fikk fra Komplett.

PS! Her er flere BondeLANd-blogger;

BondeLANd - Jenter får halv pris!

BondeLANd - den grafiske designeren!

BondeLANd - et annerledes LAN - del 3!

Et annerledes LAN-party på gang - del 2

Annerledes LAN-party på gang - del 1

HQ