Norsk
Blog
Spillserier som taper seg i innhold...!?

Spillserier som taper seg i innhold...!?

Skrevet av Bernt Erik den 22 august 2008 klokken 22:00

Nå har jeg nettopp sett tre trailere fra det kommende Need for Speed Undercover og jeg må si at det hele imponerte meg. Endelig ser det ut til at EA har gått tilbake til røttene da Hot Pursiut spillene rocket. Helt i fra det første Need for Speed-spillet kom ut har jeg vært fortapt i serien som mer eller mindre har vært fast gjest i min CD/DVD-rom hvert eneste år.

Det er kun et spill i denne serien jeg ikke har spilt igjennom og det er Need for Speed Most Wanted. Det spillet ble for langdrygt og for repeterende i mine øyne. Mens resten har vært bra, noen revulosjonerende og skapt bølger i våre gameres liv, mens andre har vært helt greie uten å overrasket så altfor stort.

Det å kunne fikse opp kjerra si er noe jeg har digget siden Porsche Unleashed ble lansert. Det var et kjærkomment løft for spillet og da Need for Speed Underground ble lansert, var jeg helt hekta på å sette sammen drømmebilen min. I begynnelsen av november lanseres Need for Speed Undercover og jeg gleder meg som en liten unge. Nå håper jeg selv om det er lite trolig at man kunne spille det i splitscreen hvor en spiller politi og en spiller "røver" slik som de gode gamle Hot Pursuit-spillene. Det var rått det, spesielt å se kompisen bli overmannet etter et perfekt dropp av spikematte.

I mine øyne har det vært litt hummer og kanari når det kommer til Need for Speed-serien og kvalitet, men stort sett har jeg blitt hekta. Hva med deg? Synes du serien har tapt seg eller er du like hekta som meg? Har du andre forslag på spillserier som har holdt seg like godt som Need for Speed-serien eller som har blitt dårligere og dårligere?

HQ