Norsk
Blog
En dau tid er endt...

En dau tid er endt...

Skrevet av Bernt Erik den 24 august 2008 klokken 21:57

gyver høsten seg med stormskritt på oss gamere og annet godt folk. Ikke bare ser vi flere og flere gule, røde og oransje trær, temperaturene er godt på tur nedover på lik linje med badingen. Nå er det andre tanker som står i hodene våre. Det nylig påstartede skoleåret, de kommende spillene og for ikke å glemme mørketiden. Med krum rygg tar vi det ene steget etter det andre inn i en spennende og innholdsrik tid. Fete spill, nye venner og masse jobbing for alle og enhver.

For min sin del har den siste tiden vært litt rolig for ikke å glemme spillingen. Jeg har ikke hatt like mye tid til å spille selv om jeg fortsatt sitter noe, så har det blitt litt mindre. I jobben har det også vært litt stille og merket et vakum like etter sommerferien hvor man brukte mye energi på å få til lite. I tiden fremover ser det mye mer underholdende ut og storspillene kommer på løpende bånd.

Ellers skal jeg også ta selvkritikk for at det ikke har vært like mange konkurranser her på nettsiden den siste tiden og har jobbet en del med dette. Bare i tiden fremover kommer jeg til å skaffe fete premier hvor det blir mulighet for dere å vinne. Det kommer til å bli mange forskjellige konkurranser og skal ikke se bort fra en tegnekonkurranse heller hvor dere kreative sjeler for fritt utløp for deres kunster.

Med et kommende LAN-party er det også gått med en del tid på kveldene med å sende mailer m.m. Jeg har ikke sittet stille et sekund med tanke på BondeLANd som arrangeres i høstferien 6. - 10. oktober i Snåsa Samfunnshus. Jeg har fått til litt av hvert der og det kommer til å bli et unikt opplegg som jeg håper og tror vil slå an.

Nei nå må jeg til å slutte med skrivingen. To store bøtter med blåbær venter på meg og madammen. De må renskes og syltes slik at vi har blåbær til pannekakene våre utover høsten og vinteren. Blåbærturen kommer jeg tilbake til litt senere.

Hvordan går det med deg? Har livet tatt en annen vending og blitt mer interessant? Er det noe du ser frem i mot innenfor skolen, spillingen eller mer familieære ting?

HQ