Norsk
Blog
Vi er ikke fanboys!

Vi er ikke fanboys!

Skrevet av Bernt Erik den 26 august 2008 klokken 23:13

Gamereactor har i den senere tiden blitt haglet ned av mennesker som mener vi er fanboys. Selvsagt er vi ikke det. Jeg for min del har alt av konsoller foruten PS3, men jeg sier ikke at jeg ikke liker PS3. For konsollen fra Sony er knall og er like bra som det Xbox 360 er. Når noen skriver til oss og sier vi er fanboys, så tror jeg ikke vedkommende vet hvordan vi i Gamereactor tenker. Klart vi er glade i alle konsollene, for uten dem hadde vi i Gamereactor ikke eksistert.

Vi prøver med beste evne å skrive om alle konsoller og spillplattformer, men til tider kan det kommer med Xbox 360 stoff enn f.eks. PS3-stoff. Da er det klart at vi skriver mer om Xbox 360 enn PS3. For inne mellom kommer stoffet i bølgedaler. En dag er det masse info om spill til Wii, en annen dag er det ikke noe. Sånn er det stort sett hele tiden. Vi er ikke mer kresne for at det er PS3-spill, men følger stort sett alle konsollene likt.

En fanboy er en person som ikke ser det som er bra i den konsollen som han/hun ikke har. I mine øyne har alle konsollene noe unikt med seg og da kan man ikke kun velge en konsoll fremfor den andre bare for at PS3-maskinen har bedre grafikk, når f.eks. online-mulighetene er bedre til f.eks. Xbox 360. Nei, å kalle oss fanboys blir feil, vi prøver med beste evne å skrive om spill til alle konsoller jeg har stor lit til både Carl Thomas og Jon Cato samt resten av skribentene for den jobben de gjør. De er kongelige og jeg er de evig takknemlig...

Bildet nedenfor er tatt fra Call og Duty 4 fanboys!

HQ