Norsk
Blog
BondeLANd - Quiz med GPS i premie!

BondeLANd - Quiz med GPS i premie!

Skrevet av Bernt Erik den 29 august 2008 klokken 15:47

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg for noen år tilbake jobbet på en nettbutikk som heter www.gpsbutikken.no. Her solgte jeg GPS-er i bøtter og spann og likte godt jobben. Nå har jeg vært i kontakt med gjengen igjen angående om de var interesserte i å sponse vårt kommende og meget annerledes BondeLANd-party og gjett om de var.

Faktisk er de interesserte i å sponse en Garmin Nüvi 360T - en fet GPS for bilbruk og nedenfor kan du se bilde av det slik GPS-en ser ut. Garmin har lenge vært på toppen av rangstigen med sine bilGPS-er og jeg har selv en Garmin Nüvi 760 og er kjempefornøyd med den. Det er godt å bli sponset av de lokale aktørene og selvsagt skal de få god reklame via vårt spennende arrangement.

Så nå lurer du sikkert på hva som skal til for å vinne denne fete GPS-en. Vi har faktisk tenkt å kjøre en geografi-quiz med noen "enkle" spørsmål og de med rett svar går videre til en annen compo som vi ikke har tenkt noe på ennå. Men det skal til litt for å vinne dette snedige redskapet som egner seg når du skal på ferie eller kjører på ukjente veier.

Mer info om BondeLANd kommer senere - stay tuned for more...

PS! Her er flere BondeLANd-blogger;

BondeLANd - med ButtKicker...!

BondeLANd - Jenter får halv pris!

BondeLANd - den grafiske designeren!

BondeLANd - et annerledes LAN - del 3!

Et annerledes LAN-party på gang - del 2

Annerledes LAN-party på gang - del 1

Er det noen av dere /familien som bruker GPS av noe slag?

HQ