Norsk
Blog
Pappa, pappa - jeg har fisk på kroken...

Pappa, pappa - jeg har fisk på kroken...

Skrevet av Bernt Erik den 31 august 2008 klokken 21:08

I løpet av sommeren har vi vært på mang en fisketur og stort sett har alle sammen i familien fått fisk i forskjellige størrelser. Dessverre har ikke Emil (3 år) vært noe heldig, men på den forrige turen var han en av de heldigste.

Jeg kastet ut snøret og ga stangen til Emil. Han stod der vel og lenge. Etter en fem-seks minutter lurer han på om han kan dra inn snøret og jeg sier at det er greit. Han begynner å snurre på snellen og med et ser jeg han sliter. Huff, ikke si at han har satt seg fast? Jeg reiser meg og tar tak i stangen. Hjelper han med å holde mens har febrilsk snurrer inn meter etter meter. Plutselig ser vi en fisk som hopper et par meter fra der vi står. Pappa, pappa, jeg har fisk på kroken (sier han på Emilspråket).

Stolt som en hane drar han inn snøret enda lengre inn mot land. Har du sett utbryter jeg! Du har jo søren meg en bra ørret på kroken. Enda mer stolt blir han og gliser stort fra øre til øre. Ørreten vil selvsagt ikke på land og sliter godt i mot. Jeg holder stangen enda hardere nå. Fisken er bare centimetre fra land og der ser vi den alle sammen. Den er jo stor jo, roper Markus. Silje sier at dette er den største fisken hittil i dag. Jepp, svarer jeg og madammen i kor.

Så denne dagen fikk faktisk Emil sin første fisk. Faktisk var fisken den største den dagen og stolt som en hane var han.

Nedenfor ser du en samling bilder fra fisketuren hvor Emil får sin første fisk...

Hva med deg? Har du vært heldig å fått noe som har vært større, lengre enn tyngre enn de andre når du har vært på fisketur?

HQ