Norsk
Blog
Malin vokser og vi er bortskjemte!

Malin vokser og vi er bortskjemte!

Skrevet av Bernt Erik den 3 september 2008 klokken 12:24

Vi har vært heldige, veldig heldige for å si det mildt. Ikke bare er Malin en snill og harmonisk baby, men hun sover hele natten uten å forstyrre oss. Faktisk har hun sovet natten igjennom siden hun var tre uker og det er ikke mange babyer som kan skrifte til en slik egenskap.

På dagtid er hun veldig blid og fornøyd og vi koser oss godt med henne. Hun gliser fra øre til øre og lager lyder som en baby på hennes alder skal gjøre. Selvsagt når hun vil ha mat eller føler at bleien er ubehegelig, så sier hun i fra, men utenom det er hun en hjerteknuser og et populært medlem av "The Gaming Family". Etter hvert skal jeg nok få henne med i spillingen vår, men nå er hun med meg om jeg sitter med rolige spill på PC-en eller spiller litt Wii med Wii-moten og da Boomblox som er et kongespill og hvor jeg kan stå med Malin i armene mens jeg spiller.

Ellers er Malin snart fem måneder og hun ligger i rute i forhold til resten av utviklingen. Nedenfor ser dere noen bilder som er tatt av Malin og vi er selvsagt veldig glad i henne!

Har du søsken som kan holde deg våken eller har gjort det når de var mindre?

HQ