Norsk
Blog
Jobber du i tillegg til skolegangen?

Jobber du i tillegg til skolegangen?

Skrevet av Bernt Erik den 4 september 2008 klokken 10:34

Da jeg gikk på skolen og da mener jeg fra ungdomsskolen og frem til videregående, så jobbet jeg ikke fast. For min del var det ikke nødvendig for jeg bodde hjemme og hjalp til en del der som igjen førte til at jeg hadde bra med lommepenger. I forhold til mine søsken var jeg heldig å ha penger hele tiden og sparte nesten hver eneste krone om det var ting jeg ønsket meg. På den tiden gikk pengene til snavel/godteri, spill m.m. Kinoen fikk jeg gratis fordi jeg jobbet med å sette opp amfiet og jeg var aktiv med i idrett som mine foreldre betalte for at jeg kunne vøre med.

Selvsagt tjente jeg litt på forskjellige strøjobber, stå i siloen, hjelpe eldre med diverse ting og tang, men det var ikke før jeg var ferdig med videregående at jeg for fullt begynte å jobbe. jobbet en liten stund før jeg ble innkalt til Forsvaret og etter det har jeg kun godt noen år på HiNT på noe som ble kalt Miljø og Resursfag. Der lærte jeg om naturen og dets samspill med oss menneskene.

Hva med deg? Jobber du ved siden av skolen eller føler du ikke behov for det? Er tiden annerledes i dag slik at det er nødvendig med jobb ved siden av skolen?

HQ