LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Hannah Montana: Spotlight World Tour

      Hannah Montana: Spotlight World Tour

      Skrevet av Bernt Erik den 7 september 2008 klokken 22:24

      Hvem har ikke hørt om Hannah Montana eller Miley Cyrus (datter av Billy Ray Cyrus som blant annet hadde hiten Achy Breaky Heart for en god del år siden). Hannah har kapret mangt et ungt jente-hjerte og har en tro fan skare som ser på hennes serie på Disney Channel.

      Datteren min på ti år har selvsagt fått med seg fenomenet Hannah Montana og både musikken, filmen og seriene florerer i hverdagen hennes. Så hva var vel mer naturlig for henne å få testet spillet Hannah Montana: Spotlight World Tour til Playstation 2.

      Jeg for min del har selvsagt også fått en dose med Hannah og tenkte da spillet var på tur inn i Playstation 2-maskinen at dette sikkert ikke var så bra som forhåpningene til datteren min var. Men her tok jeg grundig feil og datteren min var hekta fra første stund både med å kjøpe klær, dra på turnè til metropolene Paris, London, Tokyo m.fl. Her finner du både Lilly, Oliver, broren Jackson og faren Robbie og gjennom en rekke minispill får du oppleve disse stjernene på nært hold.

      Gjennom 15 av Hannahs med populære melodier skal du dra land og strand og opptre på fargerike scener mens du gjennomfører det ene komplekse dansetrinnet etter det andre. Legg opp konsertene selv, kle deg i klærne til denne kjente ungdomsstjernen og bruk garderoben hennes for det den er verdt. Vinn deg fans og kjøp deg klær etter hvor godt du gjør det på konsertene. Blir konserten perfekt gjennomført, vinner du deg spesielle premier. Gjør deg enda mer populær med å signere autografer, bli fotografert av fans verden rundt og kjøp klær på fasjonable strøk i Paris, London, Malibu, Tokyo m.fl.

      Grafikken i spillet er greit nok og du ser med en gang hvem som er hvem. I mine øyne kunne utvikleren har brukt litt mer tid på ansiktene til stjernene, men datteren min er fornøyd med slik det er. Stemmene er også fra de du kjenner fra TV-serien og det gjør spillet en god del mer troverdig.

      Selve styringen er egentlig ganske finurlig og på konsertene skal du på best mulig måte trykke på de rette knappene i forhold til rett tid. Dette sørger for at du samler deg fans og som igjen skaper flere vesker du kan kjøpe klær for. Faktisk ligner oppsettet litt på måten Guitar Hero, med andre ord å trykke på den rette knappen/fargen til rett tid.

      Dessverre var ikke spillet på norsk noe som vanskeliggjorde det litt ekstra, men datteren min har hatt litt engelsk på skolen og det gjør at hun stort sett skjønner det som foregår. Et par anledninger har jeg måttet oversette noen setninger.

      Holdbarheten i spillet er kanskje ikke det beste og med datteren min sine snart åtte timers spilling, så er hun nå igjennom spillet. Klart, hun vil jo spille perfekt og har nå startet på en del av konsertene på nytt for å få et bedre resultat.

      Er datteren din en stor fan av Hannah Montana og i tillegg har en Playstation 2-maskin, så kan du jo glede datteren din med dette spillet. For et kjøp er det utvilsomt verdt. Da jeg spurte datteren min om hvilken karakter hun ville ha gitt spillet, svarte hun kjapt - åtte. Hvis jeg skulle ha gitt spillet en karakter så ville det ha fått en svak syver/sterk sekser. Dette grunnet holdbarheten, delvis litt sløv grafikk på ansiktene til stjernene samt at spillet var på engelsk (mens det står at det skal være på norsk på coveret). Men så er ikke spillet beregnet på meg og jeg som voksen er litt mer kritisk enn hva barna er og som spiller slike spill. Som barnespill til den gruppen som liker Hannah Montana, så er det verdt et kjøp. Husk, du finner tross alt 15 av de mest populære sangene til Hannah og du treffer vennene hennes i et spill som faktisk fenger de som liker denne superstjernen.

      HQ