Norsk
Blog
BondeLANd - Positivt fra alle kanter!

BondeLANd - Positivt fra alle kanter!

Skrevet av Bernt Erik den 9 september 2008 klokken 15:26

Å få arrangert et LAN-party er ikke like enkelt og det krever sin mann å få trådene til å møtes, men det som gjør dette så interessant er alle de positive tilbakemeldingene vi får for det vi driver med. Her strømmer det på med personer som ønsker å hjelpe til, støtte fra diverse sponsorer og kreative idèer fra crewet. Det skorter ikke på aktivitet.

Om kveldene sendes den ene mailen etter den andre og svarene kommer etter hvert som de blir sendt. Det går bare en vei nå og det i nedoverbakke. For overalt vi snur oss så mottar vi en klapp på skulderen og skussmål om et godt LAN-party.

Alle som har hørt hva vi har valgt å kalle LAN-et har fått seg en god latter og Liv Anita på Elkjøp Steinkjer kom med forslaget om at vi i crewet burde ha på oss arbeidsdressene fra Felleskjøpet og den idèen av slettes ikke dum Med logoen vår på brystet og med skrikende bokstaver som viser "crew" bak på ryggen ville ha vakt oppsikt på et LAN. spesielt med tanke på at vi etter hvert skal til Steinkjer og Trondheim med BondeLANd.

Akkurat nå har jeg fått svar fra Snåsa kommune at de støtter oss med blant annet 10 775 kroner i rabatt for leie av Snåsa Samfunnshus. Dette er en meget bra sum og må betale 5000 kroner i leie (strøm og vasking) noe som så abslutt er overkommelig og takknemlig er vi uten tvil. Eller håper vi selvsagt også på økonisk støtte fra kommunen i og med at vi har en del utgifter som må dekkes opp før vi starter LAN-et.

Nedenfor ser du noen av premiene vi har fått in til LAN-et og det første bildet er premiene fra Activision Blizzard. Bilde nummer to er fra Microsoft...

Flere BondeLANd-blogger finner du nedenfor;

BondeLANd - Compoer og konkurranser!

BondeLANd - Quiz med GPS i premie!

BondeLANd - med ButtKicker...!

BondeLANd - Jenter får halv pris!

BondeLANd - den grafiske designeren!

BondeLANd - et annerledes LAN - del 3!

Et annerledes LAN-party på gang - del 2

Annerledes LAN-party på gang - del 1

BondeLANd -- Demo release?

Radio Nowhere rører på seg

BondeLANd, Radio Nowhere

BondeLANd, medaljens bakside.

HQ