Norsk
Blog

Oslo - here I come!

Skrevet av Bernt Erik den 11 september 2008 klokken 10:18

Nå var det vel mange som undret seg på om jeg skulle flytte. Dessverre ble du nok lurt da ja. Jeg skal ikke flytte, men førstkommende torsdag skal jeg til Oslo for å møte mine kunder. Det er nok kanskje noen av dere som hadde håpet jeg hadde flyttet på meg, men ikke denne gangen. Målet med slike møter er at de får ett enda bedre innblikk hva Gamereactor står for og at det er lurt å bruke penger på oss.

Det blir en hard dag og jeg må stå opp klokken 03:00 For flyet mitt går fra Trondheim Lufthavn klokken 06:45. Det tar rundt 2 1/2 time og kjøre til flyplassen og man må være minst en halvtime før for innsjekking. Den dagen har jeg planlagt seks møter med reklamebyråer og filmselskaper. Jeg gleder meg stort til å treffe de personene jeg snakker så mye med på telefon. Jeg føler det er viktig å kunne ta hverandre i hendene enn bare sitte på telefonen.

Jeg håper også på å kunne treffe Jon Cato og Carl Thomas en liten tur og se hvordan gutta har det på kontoret sitt. Kanskje spise en aldri så liten lunsj sammen med dem.

Mitt siste møte er klokken 15:30 og skal vare ca. en halvtime. Etter det møtet er det bare å finne frem til Oslo S for flytoget. Klokken 17:45 går flyet mitt fra Gardemoen på tur til Trondheim. Jeg er vel hjemme på Snåsa ca. klokken 21:30 hvis alt går etter planen.

Håper inderlig på at det ikke dukker opp forsinkelser av noe slag. Oslo S og jernbaneverket er jo kjent for det og håper på at dette ikke skjer torsdag neste uke.

Denne dagen blir møkkahard, men likevel gleder jeg meg som en liten unge. For det er moro å kunne treffe sine kunder (samt kanskje JC og CT) som man så ofte snakker på telefon.

Hva med deg - skal du ut på noe tur i nærmeste fremtid eller har du nettopp vært det? Var flyet, toget, bussen m.m. i rute?

HQ