Norsk
Blog
Mange spill = slunken lommebok!

Mange spill = slunken lommebok!

Skrevet av Bernt Erik den 12 september 2008 klokken 15:26

For mange er denne spillhøsten ufattelig fet, men også veldig kostbar. For med en prislapp på godt over 400,- for hvert spill og med kanskje ti spill på listen, så blir det et beløp på ca. 4000,-. Dette er mye penger om man er student, lærling, har sin egen familie eller for den saks skyld fortsatt bor hjemme hos mor og far.

Selv for meg er det mye penger. Med fire munner og "mette" så må man spinke og spare om man skal ha noe ekstra til konsollene. Jo eldre barna blir, jo mer vil de være med på. Bare en kino her på Snåsa koster 50,- pr. snute og med to barn blir det fort 100 spenn. Så skal de være med i idrett som også koster penger og her kreves det utstyr.
Mange tror at man blir rik i dette yrket, men da må jeg nok skuffe disse, for man blir ikke rik, men se det positive i at man jobber med hobbyen og det er ikke alle som gjør.

For en del som jobber, kommer det selvsagt inn noen grunker som kan brukes på spill eller annen underholdning, men for de som kanskje bor hjemme er det ikke like enkelt for da har man kanskje ikke noen jobb. Å bo på hybel eller leilighet i en by koster også skjorta og det gir ikke rom for å være raus med pengene. Da gjelder å plukke seg ut de spillene som frister mest.

Det er mange spill som jeg sikler stort etter og her kommer spill som Baja, Pure, Crysis: Warhead, Star Wars: The Force Unleashed, The Wheelman, Lego Batman, Midnight Club: Los Angeles, Lord of the Rings: Conquest, Far Cry 2, Saint's Row 2, Call of Duty: World at War, Need for Speed: Undercover m.fl. i løpet av høsten.

Hva med deg? Er du i en situasjon hvor du ikke kan kjøpe deg de spillene du ønsker eller kan du fråtse i de spillene du ønsker?

Nedenfor ser du et bilde av en som virkelig kan kose seg over en megasamling og det i fin retrostil! Er det noen som sikler her? Jeg gjør det i alle fall!

HQ