Norsk
Blog
The Scandinavien SCI-FI event...!

The Scandinavien SCI-FI event...!

Skrevet av Bernt Erik den 17 september 2008 klokken 12:00

The Scandinavien SCI-FI, Game & Film Convention arrangeres faktisk på bursdagen min samt dagen etter - 20.-21. september på Lillestrøm og dette er noe jeg irriterer meg over å gå glipp av. Ikke bare vil det bli mye å se på, men med kjente skuespillere som John Rhys-Davies (Gimli i Ringenes Herre), Dave Prowse (Darth Vader fra Star Wars), Richard Brooker (Jason fra Fredag den 13. filmene) og til slutt Tomme Lee Wallace (Michael Myers fra Halloween) så hadde det vært litt av en opplevelse.

I tillegg til alt dette skjer det mye annet og i Gaming Zone vil mange av de største spilldistributørene være og presentere nye spill. Du vil også kunne bli fotografert sammen med disse skuespillerne av en proff-fotograf. Du vil også kunne treffe Iron Man hvor Tony Stark kommer kjørende med sin fete Audi R8.

Gamereactor vil også være en del av messen og her vil du kunne plukke med deg det siste magasinet samt at vi kommer til å være der og sjekke trøkk som vi sier her på Snåsa.

Er det en ting jeg kunne ha tenkt meg sett, så er det Life-Size-utstillingen med figurer av Blade, Predator, Yoda, Ringwraith samt byster av Frodo, Schwarzenegger, Joker, Alien Warrior, Batman med flere.

Du vil også bli "angrepet" av stormtropper fra Star Wars og her vil blant annet Darth Vader, Darth Maul, Stormtroopers og Biker Scouts fra Foreningen "501st Legion - Nordic Garrison være der.

Makan til opplegg skal man lete lenge etter og dere som klager på at dere ikke kan være med på BondeLANd, så klager jeg min ytterste nød nå. For dette kan ikke bli annet enn stilig.

Mer info finner dere på nettsiden til www.scifiworld.no/

Hva synes du - ser dette heftig ut?

HQ