Norsk
Blog
36 år og ung til sinns!

36 år og ung til sinns!

Skrevet av Bernt Erik den 20 september 2008 klokken 11:21

Tenk det, nå er jeg søren meg blitt 36 år og føler meg gammel utvendig. Da jeg var i Oslo på torsdag og skulle til å si farvel til Carl Thomas, oppdaget han noen av mine små grå hår ved siden av ørene. Dessverre synes jeg de små grå har kommet vel kjapt i det siste og disse er et tegn på at man ikke kan lure seg unna alderen.

Men igjen, jeg er 36 år og elsker å spille spill. Jeg har fire barn og føler inne mellom at alderen innvendig kanskje ikke er på tur mot 40. Om det er spillingen, barna eller madammen som selv er syv år yngre enn meg vet jeg ikke, men godt er det i alle fall.

Å snakke med personer som er 14-15 år går like bra som om det var personer på samme alder. Derfor føler jeg at via gleden å spille spill, snakke om spill m.m. gjør at jeg er ung til sinns.

Nå har jeg nettopp stått opp (fikk sove ut på i dag) etter en fin natts søvn og gleder meg til å starte på nok en dag. I går fikk jeg Pure og i dag skal jeg og sønnen min spille det. Han har lenge ønsket seg spillet etter at jeg har presentert han for noen fete trailere fra spillet. Silje på sin side gleder seg til å sette seg ned med Englekræsj som et meget godt barnespill. Det blir en fin dag og vi skal kose oss, men familiefeiringen, den får vente til muligens til neste helg, for da er det et par dager til madammen har bursdag. Så slår vi sammen selskapene og feirer oss begge.

Nå skal jeg slappe av og kose meg sammen med familien min - det blir godt det!

Kos dere folkens og nyt helgen mens den er her!

HQ