Norsk
Blog
Mitt verste mareritt er...

Mitt verste mareritt er...

Skrevet av Bernt Erik den 22 september 2008 klokken 10:43

... når huset vi bor i eller noe annet vi oppholder oss i begynner å brenne. Det er mitt verste mareritt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har drømt om brann og at jeg selv har vært midt opp i det hele. Tørr ikke å tenke på om dette skjer meg og familien min. Spesielt når man ikke deler soverom og man må løpe noen meter for å komme seg til hverandre. I tillegg er soverommene våre i andre etasje og man må ned en trapp for å komme seg til utgangsdøren.

Har ofte tenkt ut scener på hva man skal gjøre under en slik situasjon og det første jeg ville ha gjort er å samlet troppene for så å fått kastet ut alle madrasser med samt noen klær, tepper m.m. som vi kunne ha landet oppe på. Må vel også investere i en stige på altanen utenfor soverommet vårt. Dette er mareritt som går igjen og igjen.

Det er spesielt skremmende med tanke på alt som omgir oss som i verste fall kan starte brann. Elektriske branner er umulig å oppdage før det er for sent og derfor er jeg veldig nøye med å dra ut kontakter m.m. når ting ikke er i bruk.

Hva med deg - har du noen gang hatt mareritt om brann og om at du på død og liv har kjempet med å kommet deg unna?

HQ