Norsk
Blog
Jon Cato & Co i løvens hule !

Jon Cato & Co i løvens hule !

Skrevet av Bernt Erik den 23 september 2008 klokken 12:57

Torsdag for snart en uke siden var jeg på tur ned til Oslo for å treffe mine kunder som annonserer hos oss i Gamereactor. Tidlig om morgen (kl. 03:30) dro jeg fra Snåsa med kurs for Trondheim Lufthavn hvor mitt fly stod klart på rullebanen kl. 06:45.

En liten time etter avgang var jeg på Gardemoen og løp som bare det til flytoget. For mitt første møte var kl. 09:00 med UIP og fra Oslo S og til UIP er det ca. 20-25 minutters kjapp gange. Vel fremme hos UIP, fikk jeg møte min første kunde og fikk en presentasjon av kommende filmer fra UIP samt at jeg fikk fortalt litt om Gamereactor og hvorfor det lønner seg å annonsere hos oss.

Så gikk turen til OMD og på veien måtte jeg forbi den amerikanske ambasaden (hadde ikke noen råtne egg den dagen, men kanskje neste gang)... Etter å ha spankulert rundt omkring i Oslo på vill fart for å møte mine kunder, ble det omsider lunsj og sammen med Morten Reichel (En av de som grunnla Gamereactor) møtte vi Carl Thomas. Han skulle vise oss veien til Gamereactor-kontoret hvor Jon Cato & Co sitter og jobber med bladet.

Da vi kom frem satt Jon Cato og sønnen hans og pakket blader i konvolutter, noe som er en møysommelig jobb. Sønnen var kjempeflink og hjalp til med å få bladene klare til forsendelse. Vi spiste lunsj som Morten spanderte på oss og mens vi spiste, benyttet jeg meg av å ta noen bilder av gjengen.

Etter lunsj, var det på nytt å løpe frem og tilbake fra møte til møte. Den dagen var hard, men artig og spesielt møtet med Morten, Jon Cato og Carl Thomas var koselig.

Jeg var hjemme kl. 22:10 og gjett om jeg var utkjørt. En hard dag på byen som både var interessant, lærerik og koselig.

Nedenfor ser dere bilder av kontoret tatt med mitt mobilkamera og på venstre side ser du Jon Cato og sønnen sin og på venstre side fra nederst ser dere Carl Thomas og Morten Reichel. På det nederste bildet ser dere "spillebula" hvor det spilles over an lav sko!

HQ