Norsk
Blog
36 års dag med Svampebob!!!

36 års dag med Svampebob!!!

Skrevet av Bernt Erik den 28 september 2008 klokken 14:16

Jepp, som dere kanskje vet, så er jeg Svampebob Firkant fan og elsker alt som har med Svampebob. Denne lille gule svampen som alltid finner på spreke sprell til stor irritasjon for sine venner. På lørdag arrangerte jeg og madammen bursdagsselskap med familie og venner. Det ble fullt hus og kvelden/natten før tilbrakte madammen sin tid på kjøkkenet for å lage kaker. Hun lagde en marshmallow-fondant (Svampebob Firkant), en romkaka (høstkake) og en sjokolade-skuffkake. Alle kakene fikk føtter å gå på, kanskje ikke så rart for kakene var nyyydelige - tro meg!

Gaven fra madammen var en Maxtor 500GB ekstern harddisk som jeg har ønsket meg lenge, mens madammen som ikke har bursdag før på onsdag har ikke har fått gaven sin ennå. Den ville hun spare til dagen sin.

Ellers fikk vi mange fin gaver og gavekort og må si oss meget takknemlige for det. Det spørs om det blir selskap igjen neste lørdag med så mange fine gaver man fikk - hehe!

Nedenfor ser dere Svampebob og høstkaka og dere kan tro de smakte godt - nei nå sikler jeg for mye og må nok løpe meg en tur til kjøleskapet for nok en liten bit kake ... nam, nam!

HQ