Norsk
Blog
BondeLANd - Nærmere enn noen gang!

BondeLANd - Nærmere enn noen gang!

Skrevet av Bernt Erik den 1 oktober 2008 klokken 14:54

Nå er det ikke mange dagene til vi åpner dørene for BondeLANd 2008 og jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å få litt sommerfugler i magen. Ikke bare bør vi få til et perfekt party, men det er veldig mye som skjer av aktiviteter som gjør at jeg er litt spent. I tillegg har vi oppjustert pengepremiene noe og i CS-compoen har vi nå en pengepremie på 5000,- og på verdens første 20-kamp compo har vi det samme beløpet.

Varemerket vi kommer til å bygge videre på er uten tvil 20-kamp compoen. Dette er noe ingen andre i verden har gjennomført og vi er først ut. Her blir det satt opp konkurranser i 15 forskjellige spill på forskjellige plattformer i tillegg til andre mer fysiske aktiviteter. Med dette sørger vi for at 20-kampen blir veldig allsidig samt at hvem som helst kan stikke av med å vinne.

I går fikk vi spikret en veldig, veldig god avtale med Marios Musikk. Jan har gitt oss en kjempepris og med det kan vi slå oss på brystet å si at det blir en webradio sponset av nettopp Marios Musikk. Som vår støttespiller vil Marios Musikk få en sentral plass hos oss.

I tillegg har vi hatt et fruktbart møte med NTE (Nord-Trøndelag Elverk) om fiber og en egen spillserver og her kommer Trønderbataljonen til å drifte denne. Spillserveren vil inneholde spill som CS/Source, Call of Duty 4 og Battlefield 2142. Jeg jobber også med å få Battlefield 2142-serveren ranket. NTE er også en stor bidragsyter til BondeLANd og Wonderland Events som organisasjonen heter.

I dag kom vi med i Snåsningen (lokalavisen)og som overskriften sier, så "Går vi til krig for BondeLANd" Bakgrunnsbildet til reportasjen er tatt fra spillet Battlefield Bad Company og det ble meget tøft!

Vi har også fått inn flere premier og denne gangen fra Inline.no og Wendros.se og på bildet nedenfor kan du se noen av premiene vi har mottatt til LAN-et.

Så har du ennå ikke meldt deg på, så har du fortsatt muligheten. Klikk deg inn på BondeLANd.no og bli en del av noe spennende og meget underholdende!

Velkommen skal dere være!

PS! Samtidig vil jeg benytte å gratulere madammen med 29 års dagen i dag :D

HQ