Norsk
Blog
Jeg besvimte...!

Jeg besvimte...!

Skrevet av Bernt Erik den 4 oktober 2008 klokken 19:06

Jepp - denne siste natten har vært et mareritt. Det hele startet i går kveld. Jeg følte meg oppblåst og hadde til tider vondt i magen, men det var først i natt at jeg virkelig fikk problemer. Rundt klokken 4 startet det hele og jeg begynte å løpe på do og det kom begge veier en periode. Jeg følte meg urven og alt jeg tenkte på var å bli frisk.

Hvordan i heiteste huleste var jeg blitt smittet og hvem hadde jeg fått denne hersens omgangsyken fra.

Da morgenen kom, fikk jeg besøk av Kent Are (aka Kengro), Patrick og Pål. De hadde dårlige nyheter til meg angående BondeLANd som åpner dørene på mandag. De kunne fortelle at de ikke hadde fått med seg strømskapene som vi skulle leie fra Xenox-gjengen samt at posten enda ikke hadde fått frem webradioen som vi skal kjøre hardt på under LAN-et. Jeg for min del stod på trappa bleik om nebbet og urven i hele kroppen. Jeg beklaget at jeg var en slagen mann og ba de om de kunne hente strømskapene på Steinkjer senere i dag noe som heldivis ordnet seg.

Jeg gikk opp på soverommet og la meg igjen. Alt gikk i rundt og rundt klokken 15:00 måtte jeg ned på do. Ble sittende en god stund. Begynte å kaldsvette og det piplet godt av meg. Reiste meg opp og plutselig svartnet det for meg og jeg "våknet" med at jeg lå på gulvet med buksa så vist over stumpen. Det føltes ut som om føttene bare knakk under meg og jeg datt som en sekk. Heldigvis traff jeg ikke noe og fikk ikke noe vondt av fallet, men jeg skal ærlig innrømme at det ikke var noen god opplevelse.

Nei, nå håper jeg blir frisk til LAN-et åpner på mandag. For er det noe jeg gleder meg stort til så er det nettopp det. Ellers håper jeg madammen og barna holder seg friske og jeg har forsøkt å holde meg litt unna de i dag. For det verste er at noen av de blir syke eller at madammen blir det - da ser det stygt ut for meg å kunne møte opp på LAN-et.

Krysser fingrene og håper...

Hva med deg - har du noen besvimt eller har du hatt følelsen av å måtte besvime?

HQ