Norsk
Blog
BondeLANd - lukten av suksess!

BondeLANd - lukten av suksess!

Skrevet av Bernt Erik den 7 oktober 2008 klokken 13:20

Nå har BondeLANd allerede pågått i noen timer og jeg var med fra starten av og utover kvelden/natten i går 6. oktober. Jeg har delt ut Gamereactor-blader til alle deltakere. Kjørt noen veldig enkle konkurranser samt fått føling av at alle koser seg gløgg ihjel.

Det hele startet med at jeg møtte Zaney (Alexander) og Moobeastie (Vebjørn) som kom med toget og det var moro å kunne møte de jeg har snakket med så mye på ventrilo i <TB>. Jeg var en personlig taxi for mine to venner og koste meg godt i deres selskap. Tenk, det å kunne møte noen du aldri før har sett, men kun snakket med, er noe jeg digger og ikke bare møtte jeg disse to glade herrene fra <TB>, men jeg møtte også Zechez (Runar), asain (Bendik), Maggle (Magnus) og E C Dahls (Bjørn Rune). Alle sammen gledet seg til LAN-et som nå var i gang.

De første timene ble det mest å løpe litt rundt omkring og se om det var ting jeg kunne hjelpe til med. Timene gikk og stadig flere kom kjørende med sine PC-er og konsoller. Det er litt av en opplevelse å se at salen som var klar til innrykking stadig blir mer og mer fyllt opp av utstyr og deltakere.

Da klokken var passert 21:00 var jeg igjen på plass på BondeLANd men denne gangen kun for å kjøre konkurranser, åpne LAN-et samt presentere gjengen som har jobbet så intenst med å få det dette til. Gleden var stor å se at salen faktisk mer eller mindre var fyllt opp med deltakere, for nå lå alt til rette for vårt annerledes LAN.

Radio Nowhere - webradioen vår hadde ikke mottatt utstyret slik at vi måtte kjøre en litt amputert sending med utstyr lånt fra Snåsa Ungdomsskole. Den første sendingen ble fin og satte en ramme for hvordan sendingene utover LAN-et kommer til å bli - litt på kanten og mye humor.

Jeg pakket sammen en eske med premier og kjørte på noen enkle konkurranser. Det ble delt ut premier for bortimot 5000,- under den aller første seansen og her vant blant annet Zaney en DVD med Metal Gears Solid 4: Guns of the Patriots, samt Moobieastie vant seg noen søte Shrek-ører. Andre vant spill, noen vant filmer og t-skjorter. I tillegg kåret vi dagens storgris som vant seg en rosa gris fra Crucial som mange i salen mente passet perfekt for ham. For å vinne grisen, fikk vi salen til å peke ut en storgris og Patrick plukket ut den "heldige".

Da "gavedrysset" var over gikk jeg rundt i lokalet og snakket med folk om alt og ingenting og Gamereactor var selvsagt et yndet tema. Det artige var at veldig mange av de som hadde møtt opp på BondeLANd var aktive brukere og titt og ofte innom nettsiden vår.

Som en Battlefield 2142 patriot jeg er fikk jeg vervet noen flere inn i Trønderbataljonens rekker hvor vi nå begynner å bli en meget aktiv gjeng som spiller hver kveld.

En annen ting som har overrasket meg på en positiv måte var antall jenter som har møtt opp. Faktisk kan vi skryte av å ha bortimot 20% jenter og det er søren meg bra til å være et LAN som i utgangspunkt har vært "mannsdominerende". Veldig artig å se dette og jeg kan love jentene på LAN-et at det skal bli noen compoer kun for de hvor guttene skal holde seg langt unna.

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med den første dagen/kvelden av BondeLANd og fortsetter dette vil det hele bli en knakende suksess.

Tusen takk til alle som har bidratt til dette og gjort meg så glad over noe jeg har jobbet mye med den siste tiden! Takk til sponsorer og støttespillere og håper på å kunne gi en del tilbake til dere i dagene som kommer!

Nedenfor ser dere noen bilder jeg har tatt fra partyet og på de to øverste ser dere noen oversiktsbilder. Bilde tre og fire ser dere Patrick som nettopp har erklært PC-en sin for død og hvor han benyttet muligheten til en compo hvor den som får lagt inn Windows på PC-en vinner en fet premie. Bilde fem ser dere Zechez, Zaney, Moobeastie og Maggle mens bak disse har Jørgen (en av radiovertene lurt seg på bildet).

HQ