Norsk
Blog
Crysis Warhead - nok et kvalitetsspill!

Crysis Warhead - nok et kvalitetsspill!

Skrevet av Bernt Erik den 8 oktober 2008 klokken 11:52

I fjor kåret jeg spillet Crysis til det spillet med best grafikk. Jeg fikk slått ut pusten på meg en rekke ganger og mange av mine venner kunne ikke tro det var mulig. De grafiske detaljene var enorme, eksplosjonene intense og områdene gigantiske. Selvsagt krevde det en monsterPC for å kunne kjøre maks grafikk noe jeg hadde. Dessverre solgte ikke Crysis like godt som utvikleren Crytek og EA hadde håpet og en av årsakene tror jeg var at spillet ble for krevende for flesteparten av PC-eierne. Nå i år har Crytek funnet ut at de skal satse på flere føtter og satser nå på spill til konsoller. Dette tror jeg er lurt om vi skal se flere fremtidige storspill fra utvikleren som i mine øyne er en av de store.

Nå har det snart gått et år siden Crysis ble lansert og Crytek gir seg heldigvis ikke så lett. Jeg for min del har lenge siklet etter Crysis Warhead og gledet meg stort til spillet skulle slippes. Nå har det skjedd og på mitt kontorbord ligger nå en versjon av spillet som frister meg mer enn en rykende fersk Pizza fra Peppes. Har så vidt fått spilt det og jeg er like imponert over den grafiske delen som glitrer som stjerner mot meg mens jeg sakte men sikkert smyger meg igjennom jungelen på tur mot en kontrollpost. I og med at jeg er med på BondeLANd har jeg ikke fått så altfor mye tid til spillet ennå, men bare vent - etter fredag skal det spilles Crysis Warhead og jeg gleder meg stort til å fortsette dette heftige spillet som oser av kvalitet.

Hva med deg, har du fått spilt spillet? Hva synes du om det?

Spillet ble kjørt med en oppløsning på 1680x1050, 16x antialising, alle effekter på maks og jeg spilte med;

Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3GHz,1333MHz prosessor, Asus P5E3 Premium, Asus 9800GX2 m/1GB DDR3 RAM, 4GB Crucial DDR3 2000MHz, Creative X-Fi Fatality, NEC AccuSync LCD 22WMGX, Philips amBX, Hiper Anubis kabinett, Koss SB49 headset.

HQ