Norsk
Blog
Spill til Mac - tuller du...!!!???

Spill til Mac - tuller du...!!!???

Skrevet av Bernt Erik den 10 oktober 2008 klokken 22:00

At det går an å være så blind og en dumskalle uten sidestykke - det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si om meg selv, men må nok krype til korset her ja...

For som dere vet spiller jeg mye og spesielt PC-en får prøvd seg titt og ofte. Når noen nevner Mac for meg slår tankene fort over på en multimediamaskin som journalister og aviser sitter med og ikke så altfor mange private personer. Overraskelsen var stor da jeg tok turen innom nettsiden til Wendros. Her fikk jeg nærmest sjokk da jeg så hvor mange spill som har blitt eller blir utgitt til Mac. Om ikke lenge kommer kongespillet Call of Duty 4 og det på Mac - nei, at det går an å ta så grundig feil. Jeg er mektig imponert!

Blant spillene kan jeg også finne Age of Empires II - Gold Edition, Battlefield 1942: Secrets Weapons of WWII, Battlefield 1942: Road to Rome. Enn det - at Battlefield finnes til Mac.

Skal ærlig innrømme at jeg nå har fått opp øynene for Mac og kan godt skjønne de som digger Mac som maskin. For ikke bare designet på Mac-en fet, men den er også fri for virus, noe vi PC-eiere sliter med. I tillegg til et stilig operativsystem, så er maskinen komplett på mange måter.

Kanskje er det på tide å se litt nærmere på Mac og se hva den duger til. Skal ærlig innrømme at jeg ikke har sett så altfor mange spill på Mac og vet ikke hvordan grafikken er. Kanskje noen av dere kan si meg det?

Ja ja, man lærer så lenge man lever og kan smertelig innrømme at jeg fikk meg en smekk på labben etter å ha påstått at det ikke finnes så mange spill til Mac - for det gjør jo det...!

HQ