Norsk
Blog
BondeLANd - Show for alle penga!

BondeLANd - Show for alle penga!

Skrevet av Bernt Erik den 14 oktober 2008 klokken 10:31

Som dere sikkert vet arrangerte vi et annerledes LAN-party i høstferien. For å si det som det er, LAN-et ble en MEGASUKSESS. Alle de vi har snakket med hadde veldig mye positivt å si om LAN-et. Selvsagt var det noen negative punkter og disse vil vi ta tak i til neste LAN som vil gå av stabelen vinterferien neste år.

I og med at vi lovte deltakerne et annerledes LAN, så gjorde vi alt som stod i vår makt på nettopp det. For med et annerledes LAN mener vi at man ikke kun skal sitte 24/7 å spille, men også være med på masse annet. Brødreduell-banen som var sponset av Expert ble veldig populær og tør ikke å tenke på hvor mange mil den har fått kjørt seg. I tillegg ble gamerparken vår veldig flittig brukt. Her kunne de som ville chille ned med en runde på enten Playstation 3, Xbox 360 eller Wii-maskinen. Spill som ble mye spilt var Guitar Hero, Singstar, Fifa 09, Forza 2 samt en rekke andre populære spill. Gamerparken var et meget populært innslag.

Det som virkelig gjorde at deltakerne koste seg var blant alle de forskjellige compoene. Her hadde Kent Are aka Kengro lagt hodet i bløtt og funnet på en haug med både fysiske og psykiske (Fear Factor-stil) aktiviteter som satte deltakerne på store prøver. Selv måtte jeg også ut i ilden da jeg visste frem hvordan man utførte en "militær-push up". Den ble blant annet brukt i 20-kampen hvor de også måtte ut i en krevende hinderløype.

Ellers av aktiviteter kan jeg nevne russisk rullett, tittyshow, kanel-compoen, bilbaneduellen, små og store quizzer, geografi-compoen samt en haug med andre populære aktiviteter.

Selv hadde jeg en viktig rolle med å reklamere for Gamereactor samt dele ut blader, ta bilder og sørge for at folk hadde det fint.

Dagene fremover vil jeg komme tilbake med blogger fra LAN-et hvor jeg tar for meg noen av aktivitetene som vi gjennomførte med bildesamlinger og beskrivelser og håper på at dere lesere setter pris på det.

Nedenfor ser dere noen vilkårlige bilder jeg har satt sammen!

Bildene er tatt med Fujifilm FinePix S100FS

HQ