LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      BondeLANd - kanel og spyfornemmelser!

      BondeLANd - kanel og spyfornemmelser!

      Skrevet av Bernt Erik den 16 oktober 2008 klokken 10:17

      I høstferien (6.-10. oktober) arrangerte vi som dere alle vet et nytt og annerledes LAN-party som ikke bare ble veldig populært, men vi fikk også mange meget gode tilbakemeldinger på opplegget vårt. Alle jeg spurte var enige om at vi hadde et konsept som ikke bare var annerledes på papiret, men som i virkeligheten knuste andre LAN i innhold. Dette er ting som varmer å høre og gir oss mer selvtillit når vi nå planlegger neste LAN i vinterferien 2009.

      BondeLANd har med andre ord kommet for å bli og vi gir oss ikke før vi kan strekke armene opp i været over å ha gjennomført et godt LAN i Trondheim.

      Med å kalle vårt LAN for et annerledes party, så visste vi at vi måtte gjøre noe som ingen andre har gjort før oss. Her var compoer som ikke bare ga deltakeren en stor utfordring på timeplanen, men det skulle underholde publikum godt også. De compoene vi kjørte førte til begge deler og noe som gjorde LAN-et meget poplært.

      I dagene fremover vil jeg legge opp noen blogger fra disse compoene våre og først ut er kanelcompoen. For noen er kanel noe som er smaker veldig godt og da spesielt på grøt, mens for noen så er ikke kanel noe nevnverdig å skryte av. Om deltakerne i kanelcompoen likte eller ikke likte kanel vet jeg ikke noe om, men jeg tror nok de kanskje vil "smake" litt ektra på dette i tiden fremover.

      Hva går så kanelcompoen ut på. Jo, deltakere melder seg på og vi plukker ut noen (u)heldige som får være med. Så fyller vi på en spiseskje med kanel og får deltakerne til å ta opp skjeen og gjøre seg klar til å sluke innholdet i skjeen. Den første som har klart å bli kvitt alt kanelet i munnen vinner. For de av dere som ikke har prøvd dette, så kan jeg si at kanelet blir forferdelig konsentrert i denne formen og at det hele blir en tør og ufyselig opplevelse. For oss som ser på, virker det hele veldig komisk, for det kommer mange grimaser fra deltakerne. Noen kan nok også føle trangen til å kaste opp, mens noen føler kanalet meget gjennomtrengede både i munnen og nesen i lang, lang tide etterpå.

      Det tok ikke lange stunden fra skjeen med kanelet var i munnen til den første begynte å gagge og noen sekunder etter febrilsk måtte få ut "faensskapet". For de som så på fikk seg selvsagt en god latter over de forskjellige merkelige grimasene og ikke minst støvskyene som kom da de slukte kanelet.

      Blant deltakerne finner du Zaney, en jente og en av norges beste CS-spillere (stripete genser). Det gikk en stund før alle klarte enten å få i seg kanelet eller måtte få det ut i en fei. Som du kan se av bildene var det en del grimaser som ble offentliggjort for oss som så på og kan ikke annet enn å si at latteren satt løst under denne compoen.

      Den som kunne strekke hendene i været over å vinne compoen var ingen ringere enn Zaney fra forumet vårt og Trønderbataljonen og han kunne inkassere et fett headset fra Logitech og Total War-samling fra Pan Vision. Jeg var dypt imponert over hvordan han klarte å få ned kanalet, mens de andre slet som verst på å holde maska. Gratulerer til Zaney og håper premiene smakte bedre enn det kanelet gjorde...

      Nedenfor ser dere bildene jeg tok under seansen mens jeg på best mulig måte prøvde ikke å flire meg ihjel.

      PS! Er det flere enn meg som synes Zaney så litt blek ut i maska etter kanelslukingen (nederste bildet)

      I neste blogg skal vi se på en annen compo som skapte litt stemning i salen...

      Stay tuned for more!

      Bildene er tatt med Fujifilm FinePix S100FS

      HQ