Norsk
Blog
Mirror's Edge - På kanten av stupet!?

Mirror's Edge - På kanten av stupet!?

Skrevet av Bernt Erik den 17 oktober 2008 klokken 14:49

Når noen sier Dice til meg går tankene fort til RalliSport Challenge, Pinball Dreams og selvfølgelig Battlefield. Om ikke lange stunden lanseres et nytt spill fra denne entusiastiske gjengen som har sitt hovedkontor midt i Stockholm med fasiliteter som de fleste bare kan drømme om. Med egne lekerom med spill i forskjellige varianter, biljardbord, ping-pong bord, flipperspill og en haug med andre leksaker som de sier på svensk, så myldrer ideene som bare det og sist ut er nok uten tvil Mirror's Edge.

Etter å ha sett trailere, skjermiser og en haug med artikler er jeg ikke i tvil om at dette spillet kommer som et friskt pust fra utvikleren i øst. Bare grafikken får meg til å sikle og det å vite at du hele tiden nærmest lever på kanten av stupet får meg til å ville ha spillet så fort som mulig. For er det noe du vil oppleve i Mirror's Edge, ja så er det action og meget høyt tempo mens du på best mulig måte hopper fra skyskraper til skyskraper mens du febrilsk prøver å koordinere krumspringene så godt som mulig.

Jeg har ikke fått prøvd spillet ennå, men den dagen jeg har muligheten, kommer jeg til å spille det for fullt og ingen skal da forstyrre meg, for da kan det hende jeg snerrer. Du har politiet i hælene og må rømme, hva gjør du? Jo, du tar benene fatt og løper alt du klarer mens du hele tiden ser etter mulige åpninger slik at du ikke blir tatt av lovens lange arm. Pass deg for SWAT-team som gjør alt for å få deg på skuddhold. Unngå dødbringende kuler som hviner i lufta og søk tilflukt på steder du ikke blir oppdaget like lett.

Personen du spiller er en ytterst sprek dame med navn Faith og hun vil sørge for at adrenalinet i kroppen din hele tiden får fullt utspring. For å nå de mest spesielle plassene krever mye av deg og koordinasjonen i bevegelsene er alfa omega for at du skal klare å nå målet. Med andre ord, det å velge rett rute er meget viktig og noe som mange vil kjempe om å være best til.

Skal jeg være helt ærlig, vil spillet få mange tilhengere bare med tanke på konkurransen av å få til den beste flukten og noe som garantert vil bli offentliggjort for oss alle. Grafikken, stemningen, brettoppbyggingen fenger meg og nå gleder jeg meg til å innta rollen som Faith og løpe, hoppe og mestre alt det spillet har å by på.

Hva med deg? Er dette et spill du gjerne vil sjekke ut? Hva synes du ser mest spennende ut med spillet?

HQ