Norsk
Blog
Nesten 6 kilometer med fingerhekling!

Nesten 6 kilometer med fingerhekling!

Skrevet av Bernt Erik den 20 oktober 2008 klokken 10:04

I min barndom fra jeg gikk på barneskolen til jeg startet på ungdomsskolen hadde jeg mange hobbyer. Blant annet samlet jeg på mynter, frimerker, klistremerker, fotball-album med klistremerker av kjente fotballspillere, tegneserieblader samt en rekke andre merkelige ting. Jeg var veldig nøye med det jeg samlet på og brukte lang tid på å få ting og tang i orden slik at det så presentablet ut.

En ting som jeg også var ekspert i var fingerhekling og i helgen etter et tett rør i kjelleren fant jeg min aller største hobby liggende (og som dessverre må kastes), nemlig fingerheklingen min. Rullene dere ser på bildet er tilsammen nesten 6 kilometer lang. Den er blytung og er kun garn jeg har kjøpt selv eller fått.

Jeg har vel brukt en del timer på denne her, men da jeg holdt på med fingerheklingen var målet å komme i Guiness Rekord bok og jeg var kun en liten kilometer unna av å klare det. Det som fikk meg bort i fra fingerheklingen var spill. For etter at jeg kjøpte meg Amiga 500, brukte jeg så og si alle grunkene mine på spill og utstyr og veldig lite gikk til garn for mer fingerhekling. Dette førte til at jeg aldri kom i Guiness Rekord bok...

Hva med deg - har du noen hobbyer som har hatt din lidenskap lenge eller har hobbyene kommer og gått?

HQ