Norsk
Blog
Euro Truck Simulator - tøft å kjøre!

Euro Truck Simulator - tøft å kjøre!

Skrevet av Bernt Erik den 22 oktober 2008 klokken 13:58

Jeg vet ikke hvor mange timer jeg har brukt på Euro Truck Simulator, men det begynner å bli noen. At det er grafikken som trekker meg denne gangen kan jeg vel kanskje ikke si, men med et stilig gameplay og en unik oppbygning er jeg blitt hekta så til de grader. Selvsagt har jeg alltid hatt drømmen om å kjøre et stort vogntog, men har fort funnet ut at det koster en god del for førerkortet til en slik doning og at det er lite familievennlig.

Å kunne dra i vei til land og strand med dyrebar last på PC-en er noe jeg KAN gjøre og den siste tiden har spillet underholdt meg mye. Jeg kjemper faktisk litt med sønnen min på syv år som nå har klart å komme seg til et annet land enn det han startet i. Selvsagt er ikke sønnen min så flink med trafikkregler, men bare han holder fartsgrensen så er det nok til at han slipper å bruke inntektene på fartsbøter.

Du kan selv velge hvor du vil starte opp og det første oppdraget kjører du veldig forsiktig fra en storby til en annen. Oppdragene går ut på å frakte gods og med godset får du penger som du kan bruke på å kjøpe deg en bedre doning. For de første doningene går ikke så fort og du bruker lengre og mer dyrebar tid på å få godset til rett sted. Som en vogntogsjåfør du er må du også passe på å sove, følge med på drivstofforbruket samt trafikkbildet som hele tiden forandrer seg.

Jeg har lenge vært interessert i slike simulatorspill og elsker måten de er oppbygd. Hva med deg? Er du stor fan av slike spill, eller det arcade for alle penga?

Spillet ble kjørt med en oppløsning på 1680x1050, 16x antialising, alle effekter på maks og jeg spilte med;

Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3GHz,1600MHz prosessor, Asus P5E3 Premium, Asus 9800GX2 m/1GB DDR3 RAM, 4GB Crucial DDR3 2000MHz, Creative X-Fi Fatality, NEC AccuSync LCD 22WMGX, Philips amBX, Hiper Anubis kabinett, Koss SB49 headset.

HQ