Norsk
Blog
Mester i Fifa 09!

Mester i Fifa 09!

Skrevet av Bernt Erik den 24 oktober 2008 klokken 12:03

Nå er det snart tre uker siden vi her på Snåsa arrangerte det meget suksessfulle BondeLANd - et annerledes LAN enn det man var vant til. Vi fikk veldig mye skryt for et konsept som slo så godt an og at alle vi spurte ville komme tilbake ved en senere anledning.

Noe av årsaken til at alt gikk så bra, var nok på grunn av alle aktivitetene man kunne være med på, samt muligheten til å vinne noe var stor. Her kjørte vi konkurranser i en haug med spill i blant annet 20-compoen, andre spesielle compoer hvor deltakerne måtte stålsette seg i beste Fear Factor-stil. En compo jeg likte veldig godt - Russisk rullett med en drikk som kunne ha fått alle og enhver til å gagge (den kommer jeg tilbake i en senere anledning).

Nå tenkte jeg skulle ta for meg Fifa 09-compoen hvor en rullestolbruker faktisk skulle gå av med seieren. Markus Fiskum dro det lengste strået etter å ha slått ut alle. Han var uten tvil den beste og knuste alle på sin vei til seieren. I premie hadde EA disket opp med meget eksklusive fotballsko som alle på LAN-et siklet etter, samt en fet Fifa 09 t-skjorte og selvsagt spillet. Å Kunne dele ut de meget fete fotballskoa til Markus som er bevegelseshemmet, men er en kløpper i Fifa, var veldig moro. Han ble rørt (noe jeg også ble) og veldig takknemlig. Han brukte så og si all sin tid på LAn-et alle de fem dagene vi arrangerte det og det er det stor respekt til.

Markus - gratulerer med seieren og jeg håper du på neste LAN i vinterferien kan komme igjen og gjøre stas på oss. Det hadde vært moro og inntil da, så tren så mye du kan, kanskje kan du vinne nok en premie i Fifa 09 - hvem vet!

Gratulerer til Markus Fiskum som vinner av Fifa 09 fra alle oss i BondeLANd!

Fotografen beklager litt kvaliteten av bildene, ble jo selv rørt over dette og ble litt ustø med kameraet...!

HQ