Norsk
Blog
Halloween med knask eller knep!

Halloween med knask eller knep!

Skrevet av Bernt Erik den 1 november 2008 klokken 12:31

I går var det Halloween og hva er vel ikke mer naturlig enn å feire denne dagen som opprinnelig stammer fra "over there". Barna har lenge gledet seg til dette og i går etter at vi var til øyelegen med Silje, dro vi på handel etter snop til Halloween-kvelden. Vi bor i et byggefelt og vi bruker å få besøk av mange skumle vesener i løpet av kvelden og da gjelder det å være utstyrt med en del godteri som vi kan dele ut.

På Nille kjøper vi en god del av dette i og med at Lidl ble lagt ned og her fant vi noen tøffe sjokolade-øyer som vi delte ut.

Barna kledde seg ut. Silje var en heks, Markus "Mann med ljåen" og Emil lagde vi et spøkelseskostyme til. Like før gjengen skulle gå, kom søsteren min og barna, får vi har som tradisjon å samle oss og gå sammen. Koselig det og en fin tradisjon synes jeg.

I løpet av kvelden ble det masse godteri på gjengen vår og vi fikk også masse besøk. Madammen hadde lagd et et fint gresskar som hun satte på trappa utenfor.

Enn, hva med dere - gikk dere knask eller knep i går kveld eller føler dere for gamle til slik? Selv om denne tradisjonen er en typisk impotert sak, så synes jeg det er en fin sak å glede seg til. For det er jo tross alt ikke så alt for mye som skjer om høsten for barna og det er jo også tross alt over 1 1/2 måned igjen til jul. Artig med Halloween synes jeg!

Beklager at noen av bildene er litt utydelige. Hadde en vilter Malin i armene samtidig med at jeg tok bildene...

Takk til nok en fin Halloween-feiring!

HQ