Norsk
Blog
Ungdommer som ordner opp!

Ungdommer som ordner opp!

Skrevet av Bernt Erik den 1 november 2008 klokken 18:47

Tidligere i høst opplevde vi her på Snåsa at vi ikke er helt beskyttet mot omflakkende ranere. En sen ettermiddag kom tre polakker til Coop Snåsa med uærlige hensikter og målet var å få med seg noen varer uten å betale. Med en stor pose fylt opp med varer gikk de ut av butikken. En av de ansatte - Frode fanget opp det som skjedde og løp etter, men da hadde de allerede kommet seg et stykke.

Utenfor butikken var en del ungdommer samlet og snakket litt om løst og fast. De så opptrinnet og kastet seg etter tyvene. I bilene sine fulgte ungdommen tyvene et godt stykke opp i bygda og klarte til slutt å stoppe de og holdt polakkene i ro til lovens lange arm kom og grep tak i utysket. Flere ganger forsøkte tyvene å komme seg unna men ungdommene var snarrådige og klarte å holde farten oppe. Selvsagt var det ikke noe farlig forfølgelse, men spennende for ungdommene var det uten tvil og jeg regner nok med at hjertet hoppet godt under forfølgelsen.

Jeg dypt imponert over ungdommene gjorde her og det beviser at det så absolutt er tak i gjengen som inne mellom får veldig mye pepper for ting de "skal" ha gjort. Ungdommen her på Snåsa er stort sett veldig fine folk og gjør veldig mye bra og dette beviser at vi ikke skal forhåndsdømme noen før det motsatte er bevist.

Regner meg at det også var en spennende opplevelse for gjengen som bruker litt tid i bilene sine og både politi, Coop Mega samt meg legger ikke skjul på at vi har noen fine ungdommer her på Snåsa som kan ta et tak når det trengs. Fortsett slik og vi kan få det godt her på Snåsa hvor alle hjelper alle!

Hvorfor er det en god del negativitet når det er snakk om ungdommers adferd? Er det noe vi eldre kan gjøre for å rette på dett eller er det sant det som sies?

Historien stod skrevet i Snåsingen for en stund siden!

HQ