Norsk
Blog
Skolerett på ordførerens kontor!

Skolerett på ordførerens kontor!

Skrevet av Bernt Erik den 4 november 2008 klokken 09:35

I sammenheng med at vi arrangerte det meget populære BondeLANd i begynnelsen av oktober, skal jeg i dag på ordførerens kontor og stå skolerett. Her skal jeg nemlig evaluere arrangementet for så å bevise at LAN-et ble en meget stor suksess.

Ikke bare kom det mange deltaker (flere enn beregnet), men det var over halvparten som ikke kom fra Snåsa og det beviser at dette arrangementet hadde god reklame for Snåsa i sin helhet. I vinterferien planlegges det nok et LAN, men da blir det et enda større prosjekt. Her skal vi gjøre det enda større samt satse enda mer på konsoll.

Jeg føler vi har en oppskrift som fungerer veldig godt og i så måte blir det artig å kunne gjennomføre en del slike arrangement i tiden fremover. Til neste høstferie skal vi til Trondheim - i Nidarøhallen og der vil "BondeLAN innta Trondheim". Den saken kommer jeg tilbake til ved en senere anledning. Før den tid har mye vann rukket å renne gjennom elven.

Nå er det kun en liten halvtime til jeg skal stå skolerett foran ordføreren og kultursjefen her på Snåsa og må si jeg har noen sommerfulger i magen. Men jeg gleder meg også, for det er moro å snakke om ting som har gått bra og videre legge planer for ting som skal skje i fremtiden.

Hva med deg - har du stått skolerett foran viktig personer eller har det kun vært et ublidt møte på rektors kontor?

Nedenfor ser du Frueskoen som er en sjelden plante her i Norge og den finnes blant annet på Snåsa og er et viktig kjennemerke for Snåsa.

HQ