Norsk
Blog
Snåsamannen med helbredende evner!

Snåsamannen med helbredende evner!

Skrevet av Bernt Erik den 6 november 2008 klokken 13:27

Det er mange, mange tusen personer her i Norge som har hørt om han, fått hjelp eller vært i kontakt med Snåsamannen Joralf Gjerstad. Han har for mange vært en ufattelig kilde til både helbredelse og støtte i tunge situasjoner. Han er mannen jeg har mest respekt til her i verden og ser på han med enorm varm og god personlighet.

Da mamma fikk konstatert leukemi/blodkreft, tok hun kontakt med Joralf for å få hjelp. Selv om mamma døde, tør jeg ikke å tenke på all den støtten hun fikk av Joralf når hun snakket med han. Om det var han som sørget for at mamma levde lengre er nok ingen umulig, for hun ble alltid bedre etter å ha vært hos ham.

Joralf er en stor person som har brukt sin medmenneskelighet og egenskaper på personer som har hatt det vondt. Han har helbredet, gitt de håp og varme. Med sine hender ga sin utråling og mamma kunne fortelle at hun mange timer etter et besøk kjente en intens varme i kroppen.

Han har helbredet mange tusen personer og for meg er han en unik person som jeg er stolt over å ha her på Snåsa. Han har gjort livet til veldig mange mye bedre og man kan undre over hvor han får all den kraften sin i fra.

Det finnes mange personer med spesielle egenskaper og som kan helbrede, men ingen har klart å helbredet så mange og påvirket så mange liv med sine egenskaper som Joralf har gjort. Derfor er det som en takk for den støtten han var for mamma at jeg skriver denne bloggen. En hjertelig takk til deg Joralf og ønsker deg lykke til videre!

I disse dager har det også blitt utgitt en bok som heter så enkelt som "Snåsamannen" og her har forfatter Ingar Sletten Kolloen fulgt med Joralf på nært hold over en periode og i boken kan vi lese biografien om Joralf og hans evner. Dette er en bok jeg i alle fall skal kjøpe og lese, for det er mange historier som jeg har hørt om og som jeg gjerne vil lese enda mer om.

Hva med deg? Hva kan det komme av at noen mennesker har helbredende evner som f.eks Joralf Gjerstad? Hvordan er det mulig? Ligger det noe logisk forklaring bak evnene eller er det rett og slett ved Guds hjelp at han kan helbrede og hjelpe andre mennesker? Har noen av dere hørt om "Snåsamannen"?

Du kan lese mer om Joralf HER

Fotoet er fra Scanpix!

HQ