Norsk
Blog
Tjen 85 000 blanke norske kroner!

Tjen 85 000 blanke norske kroner!

Skrevet av Bernt Erik den 7 november 2008 klokken 12:00

Lettjente kan man kanskje ikke si at disse grunkene er, men masse penger er det i alle fall og disse kan bli dine dersom du sitter på opplysninger som kan komme Bergsala AB til gode og oppklare mysteriet.

For natt til søndag den 2. november var det noen tyver som så sitt snitt til å stikke av med to trailere. Det var ikke hva som helst som lå i den ene traileren. Et stort lass med Nintendo DS-er i fargene sort, rød og rosa var det de frekke tyvene fikk med seg.

Nå har Bergsala AB gått ut med at de som sitter inne med opplysninger eller har sett noe til dette tyveriet, kan bli 85 000 blanke norske kroner rikere. Tips kan ringes inn på 23 34 48 70, sendes til [email protected] eller til ditt nærmeste politidistrikt.

Muligheten til å spe med penger til julegavehandlingen er der nå, selv om det kanskje kan være vanskelig å finne noe som helst. Høyst sannsynlig er det nok organiserte tyver som står bak - til og med her på Snåsa er slike tyver blitt fakket ved hjelp av ungdommene.

Så hva venter du på? Ta på deg Sherlock Holmes kostymet og begynn å lete spor etter de forsvunnede DS-ene og kanskje er det du som kan stikke av med belønningen på 85 000 kroner!

Hvis du nå var så heldig og fikk disse pengene, hva ville du ha brukt de til?

HQ