Norsk
Blog
Satser på de unge!

Satser på de unge!

Skrevet av Bernt Erik den 13 november 2008 klokken 15:32

I den siste tiden har jeg vært veldig opptatt her på Snåsa å få til flere aktiviteter for unge og ungdom. Richard samt resten av gjengen i BondeLAN og Wonderland Events har planer om å arrangere en god del. Dette for å friste unge og ungdom til å bli her på Snåsa. I så måte vil Snåsningen - en lokal avis her på Snåsa begynne å legge til rette sider hvor ungdom får lov til å lage. Dette er et godt steg i rett retning synes jeg og man trenger ikke å flytte til sentrale strøk for å jobbe med det man ønsker. For med internett og ikke lange avstander til storbyer, trenger man ikke å flytte på seg.

Torsdag 27. Oktober samlet det seg en liten gjeng ungdommer som mer enn gjerne vil bidra til denne ungdomssatsningen fra Snåsningen og her ble det diskutert litt fremtidsplaner. Mange gode forslag kom frem og det skal satses på både avisen og en nettside hvor man skal kunne føle seg hjemme, bli underholdt og få nyttig info om det som skjer her på Snåsa og omegn. I tillegg skal vi knytte til oss de som ikke bor i bygda vår og som enten går skole eller jobber i andre deler av verden. Disse håper jeg vil kunne bidra med hvordan de har det.

Med en slik kreativ gjeng er jeg bra sikker på at dette vil bra og jeg er veldig spent på hvordan det hele vil bli og er veldig takknemlig for at Snåsningen med Tore Viem i spissen gir ungdommen denne muligheten. Jeg for min del gleder meg til å se første avis på nyåret med ungdomsstoff og min egen spalte. Håper også på at vi før den tid kan lansere en stilig nettside hvor ungdommen bidrar på en fin måte. Ung 15+ her på Snåsa, kommunen samt andre sponsorer håper jeg kan være med å bidra med midler, for det krever litt for å få dette til selv om avisen ikke koster noe, så koster det å få opp en skikkelig nettside, samt innkjøp av utstyr til redaksjonen. Jeg kommer tilbake med mer om dette når den tid kommer...

Hva med deg? Er du med på noe lignende og er du med på å gjennomfører ting som frister ungdommen på stedet du bor?

HQ