Norsk
Blog
ABBA-feber i kåken!

ABBA-feber i kåken!

Skrevet av Bernt Erik den 14 november 2008 klokken 12:32

For ikke lenge siden gikk filmen Mamma Mia på norske kinoer og spilte inn masse, masse penger. ABBA-feberen var et faktum. Selvsagt skal jeg ærlig innrømme at jeg selv har vært og kanskje er fan av ABBA og på slutten av 70-tallet gikk undertegnede med en sjokkfarget ABBA-genser og koste seg som barn. For selvsagt hørte mine foreldre på ABBA og mang en slæger ble spilt både i heimen og i bilen.

Nå har det gått noen år siden ABBA hadde sine slægers og gjengen har nok begynt å føle gråhårene gjøre seg gjeldende. Likevel klarer musikken å holde et bra driv og nye generasjoner digger musikken slik som i min familie. Madammen, jeg og barna nynner titt og ofte på ABBA-låter. Jeg har til og med et par melodier på hjernen som jeg ikke klarer å bli kvitt.

For ikke mange dagene siden fikk vi tak i Singstar ABBA og helt siden spillet havnet i huset har vi sunget, danset og kost oss med ABBA. Her finner du kjente slægers som Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme!, Mamma Mia, Money, Money, Money, Super Trouper, Take a chance on me, Waterloo og en haug med andre gobiter.

Spesielt barna elsker Singstar ABBA og har brukt mye tid (etter leksegjøringen) på synge og danse til ABBA. At de liker musikken er nok et eksempel på at den svenske gjengen lagde god musikk.

Regner med at spillet får prøvd seg når venninnene til datteren min samler seg om ikke mange dagene - da blir det nok sikkert ABBA for full hals.

Singstar er og blir populært og med slike gullkorn som det ABBA er så vil nok julesalget være godt sikret for gjengen hos Sony.

Hva med deg? Har du blitt bitt av ABBA-feberen, eller er det annen musikk som ligger og plager deg i hjernen?

HQ