Norsk
Blog
Bratz Ponys 2 for alle penga!

Bratz Ponys 2 for alle penga!

Skrevet av Bernt Erik den 28 november 2008 klokken 15:36

Det er mange spill som jeg ikke bruker så mye tid til, men det er interessant å se hvordan mange av barnespilla blir utviklet og hvordan de fenger våre unge, håpefulle med sin underholdning.

Det er en stund siden datteren min spilte Bratz Ponys og nå har det kommet et nytt spill som mer eller mindre er bygd opp på samme måte. Du finner den samme friheten og man kan uten problemer bevege seg der man måtte ønske. Silje som er den som liker slike spill, ble veldig hekta og har sittet lenge og spilt det. Jeg for min del har gløttet bort på henne mens hun aktivt har løst oppgaver og funnet ut at dette var midt i blinken.

Kommentarer som "Åhhh, så søte de er", "dette var enkelt", "pappa, pappa, kom og se", "Så mye det er i spillet", "kommer det flere slike spill?" samt en haug med andre kommentarer. For barn er ikke akkurat stille når de spiller og man får fort anelsen på om de liker det de spiller eller ikke.

Det grafiske er så og si det samme som i den forrige versjonen og musikken var faktisk helt lik (utvikleren kunne ha brukt litt mer tid på å lage noe nytt). Forskjellen i denne versjonen fra den første er uten tvil omgivelsene og oppgavene, mens musikken og grafikkoppbygningen var lik.

I går kunne datteren min fortelle at hun hadde kommet til øy nummer fem og fått tak i fire nye ponnier. Utvikleren har brukt litt tid på at barnet skal bruke stylusen mye. Noen av oppgavene var litt krevende og måtte kjøres noen ganger, men stort sett gikk det hele veldig bra.

Datteren min er fornøyd og da kan jeg vel ikke i si noe annet enn at jeg selv er det. For vi vil jo at barna våre skal kunne nyte tiden med spillingen sin og vite at de også lærer å bruke finmotorikken som de sårt trenger i sin videre utvikling til den voksne hverdagen som venter dem.

Hva med dere? Er dette noe du kanskje ville ha kjøpt til søsteren/datteren din?

HQ