Norsk
Blog
Lørdag 13. desember skjer det igjen!

Lørdag 13. desember skjer det igjen!

Skrevet av Bernt Erik den 2 desember 2008 klokken 11:31

Da er Gamereactor nok en gang på tur ut i den store, vide verden for å bringe det glade budskapet at Gamereactor-magasinet er det beste spillbladet. Lørdag 13. desember blir jeg å finne på Elkjøps Stormarked på Steinkjer og starter opp showet med en gang dørene åpnes klokken 10:00 og holder det gående frem til 15:00.

Det vil bli lagt opp til en del aktiviteter med flotte og noen eksklusive premier, samt utdeling og presentasjon av vårt store julenummer av Gamereactor-magasinet. Sammen med meg kommer Kent Are Grongstad (Kengro), Kronoz, Kristoffer Røset, Hågen Pettersen Hanem og muligens et par personer til. Vi skal være behjelpelige ovenfor kunder og jeg skal bruke litt av mine kunnskaper til blant annet å hjelpe frustrerte foreldre/besteforeldre til å plukke ut rett spill til sine unge håpefulle. Jeg skal selvsagt reklamere stort for Gamereactor og kommer til å bruke mye tid på å fange opp nye disipler til nettsiden vår.

Vi skal også kjøre konkurranser i noen spill og her finner vi blant annet Fifa 09, Mario Kart Wii, Motorstorm 2, Shaun White og masse andre små konkurranser. Det vil som sagt være mulighet å vinne flotte premier og jeg skal se om vi også kan spandere pepperkaker og kanskje til og med gløgg.

Jeg ser frem til dette og det å treffe folk er noe av det jeg liker best. Bruke kunnskapene mine som jeg sitter med å se at kundene er fornøyde når de går ut av butikken med hendene fulle av varer.

Så hva gjør du lørdag 13. desember? Kanskje har du muligheten til å komme og dele dine kunnskaper med oss samt delta i våre utfordrende konkurranser. Om jeg trer inn i julenissedrakten er vel lite trolig, men jeg skal i alle fall gjøre mitt beste på at nettopp du kan kose deg godt i førjulsstria.

Alle er hjertelig velkommen lørdag 13. desember på Elkjøp Stormarked i Steinkjer!

PS! Bernt er i julestemning og har begynt å spare til nisseskjegg!

HQ