Norsk
Blog
Call of Duty: Modern Warfare 2 avslørt!!

Call of Duty: Modern Warfare 2 avslørt!!

Skrevet av Bernt Erik den 4 desember 2008 klokken 22:10

Jeg har for lengst startet å spille Call of Duty: World at War og har kommet et godt stykke ut i krigen. Da jeg fikk høre at World at War ville ta meg tilbake til den andre verdens krig, var jeg ikke spesielt happy. Vi har jo spilt tonnevis med krigsspill fra denne berømte og brutale krigen. Spillutviklerne må da skjønne at vi begynner å bli litt lei andre verdens krig.

Etter å ha spilt en del er jeg nå av en annen oppfatning. Faktisk har Treyarch utviklet et spill som i mine øyne nærmest er like bra som Infinity Ward sitt meget populære Call of Duty: Modern Warfare (lansert i fjor høst) og som jeg kåret til fjorårets beste actionspill. Men hva er det som gjør World at War til et så bra spill som forrige versjon, jo det er innholdsrikt, masse hesblesende action og til tider unik brettoppbyning. Grafikken og detaljene er akkurat slik jeg vil ha det, spillet oser av kvalitet. Selvsagt vil mange si at vi har "sett det før" og det kan jeg selvsagt ikke benekte, men for å ta det som spillet er, ja så er dette et like fullgodt actionspill som Modern Warfare var og like hektende også.

Jeg elsker våpnene man finner i andre verdens krig og spillet, spesielt flammekasteren synes jeg er rå. Jeg digger måten Treyarch har fått frem stemningen til den japanske krigsmaskinen og hater kamikaze soldatene som kommer stormende med bajonettene først. Disse soldatene som tenkte mer på "glory" enn å ta vare på seg selv og tenke taktisk krigføring. Jeg vet ikke hvor mange hull det begynner å bli i taket ovenfor meg etter mine skremselhopp på grunn av armèr med japanske soldater som plutselig popper opp fra intet.

Jeg har enda ikke prøvd meg på onlinedelen i spillet og vet ingenting om hvordan den er til sammenligning med Modern Warfare (som hadde en meget bra onlinedel). Jeg håper selvsagt at onlinedelen i World at War skal være like bra og ser frem til å prøve meg når singleplayer-delen er unnagjort. For de av dere som elsker Call of Duty, så anbefaler jeg dere selvsagt å kjøpe den siste versjonen. Selv om det er et andre verdens krigs-spill, så er dette bra, actionfyllt og masse fet krigføring på høyt plan i tropiske omgivelser som får deg til å tenke på alt annet enn krig.

I dag har jeg fått opplysinger om at Activision har avslørt et nytt Call of Duty-spill og denne gangen er det Infinity Ward som vil stå bak. De tar igjen avskjed med andre verdens krig og "kaster oss" til moderne krigføring. Spillet har fått undertittelen Modern Warfare 2 og vil bli lansert (høyst sannsynlig) neste høst. At jeg gleder meg, kan jeg ikke benekte og ser frem til nok et spill fylt med action, fet grafikk og god stemning. Er også litt spent på hvor handlingen vil finne sted og håper litt på at vi får være med til østen igjen hvor terrorismen blomstrer som aldri før. Ser for meg vakre landskaper i India, Kina, Nepal, Afganistan og Pakistan. Tror det kunne ha blitt en fet opplevelse i ren Call of Duty-stil.

Hva med deg - hvor tror du Modern Warfare vil ta handlingen fra? Tror du det blir det klassiske Midt-Østen eller kanskje for den saks skyld kanskje Mellom-Amerika? Hva kan vi forvente av neste Call of Duty spill? Bedre grafikk eller vil Infinty Ward fortsatt bruke den fortryllende grafikkmotoren vi kjenner fra Modern Warfare og World at War?

Nedenfor ser du noen skjermiser fra Call of Duty: World at War

HQ