Norsk
Blog
"Ho ho ho kommer med tog" i julegave...!

"Ho ho ho kommer med tog" i julegave...!

Skrevet av Bernt Erik den 9 desember 2008 klokken 10:22

Det sier min minste sønn på tre år. Han er togfanatiker og elsker alt som har med tog å gjøre. Han bruker en god del tid på å bygge de mest kreative baner med Brio-jernbanen og elsker togene som kjører selv.

Inne mellom kommer han å spør meg; "pappa kan jeg få på datan?". "En liten stund så", svarer jeg. Da slår han på PC-en, klikker seg inn på Youtube og så roper han på meg. "Pappa, kan du slå på tog?" Jeg søker etter tog på Youtube og vips sitter han fengslet og ser på alle de togsnuttene som ligger på Youtube. Så i familien vår er han (kun tre år) Youtube-kongen.

Da jeg forleden spurte hva han ønsket seg av julenissen, svarte han "tog". "Ho ho ho kommer med tog" sier han og gjett om vi har litt av et press på oss. Hvis ikke nissen kommer med tog, tror jeg nok han blir veldig skuffet. Så vi må nok til pers og kjøpe ett eller annet med tog, samt noe annet.

Min største sønn "var" også veldig interessert i tog (nå er det tøffe biler som gjelder) og brukte mye tid på å leke med Brio-banen sin som nå lillebror "har" arvet. Da den ene sønnen min fylte seks år, spurte vi en lokfører om han kunne få sitte foran i toget sammen med ham. Det fikk sønnen min. Så fra Snåsa til Steinkjer fikk han sin store drøm oppfylt med å sitte sammen med lokfører og "kjøre" toget som han sa. Til og med fikk han tute og det var stort.

Med andre ord - tog er noe som opptar en del av familien og jeg synes det er moro når sønnen min på tre år sier at "Ho ho ho kommer med tog" i julegave.

Hva ønsker du Ho ho ho skal komme med til deg? Har du noen spesielle ønsker eller er du litt likeglad bare det er noe du har bruk for?

HQ