Norsk
Blog
Nå er det kun tre dager igjen...!

Nå er det kun tre dager igjen...!

Skrevet av Bernt Erik den 9 desember 2008 klokken 11:25

Jepp, tre dager til Gamereactor og en liten gjeng fra BondeLAN inntar Steinkjers største spillbutikk - Elkjøp Stormarked. Det er ikke lenge igjen og jeg gleder meg som bare det. Det er moro å kunne reklamere så mye for Gamereactor på et slikt event og det å kunne sende med et Gamereactor-magasin til kunder som kjøper spill/utstyr er noe jeg digger.

For det er fortsatt mange gamere som ikke er klar over Gamereactor og det er viktig å nå ut til disse og det gjør vi godt på Elkjøp Stormarked på Steinkjer.

I tillegg til at vi reklamerer for Gamereactor (av egen fri vilje), så hjelper vi kunder, spesielt foreldre til å finne spill m.m. til sine unge håpefulle. Å vite at kunden er fornøyd når han eller hun er på tur til kassen er noe som varmer meg godt.

Vi skal også underholde de som møter opp og jeg har fått tak i noen ganske så fete og eksklusive premier til våre aktiviteter. Her skal det konkurreres i Mario Kart Wii, Fifa 09, Shaun White og Pure. Men vi har også to overrakselses-spill vi skal kjøre konkurranser i og disse får dere møte opp å se. Her vanker det ganske så fete premier for de som vinner.

Det kommer til å bli masse folk, god stemning, gløgg, pepperkaker og mye moro. Jeg gleder meg som et lite barn. Selv om jeg kanskje burde holdt meg hjemme og rundvasket til jul eller gjort andre ting for hus og hjem, så gjør jeg dette av fri vilje, bare for å komme ut til våre lesere og treffe de øye for øye. Viktig det føler jeg og kanskje får jeg med noen nye brukere på nettsiden vår.

Så nå håper jeg du har muligheten til å komme, for vi skal lage mye show og gi dere en god del underholdning mens vi teller ned til jul. Dette blir konge og hvis du ikke har noe å gjøre den dagen og ikke bor så altfor langt unna, så ta deg en tur og få deg en fin opplevelse nå før jul.

Velkommen til gamle og nye Gamereactor-lesere. Vi sees på Elkjøp Stormarked på Steinkjer!

Hilsen meg i Gamereactor og en gjeng fra BondeLAN - et annerledes LAN-party

Nedenfor ser dere bilder fra forrige gang vi var på Elkjøp Steinkjer og kjørte et populært opplegg av samme kaliber!

HQ